MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ζήτησε ενημέρωση από Τράγκολα ο Αρχηγός της Αστυνομίας για τη μη καταβολή επιδόματος σε δύτες της ΕΜΑΚ

Advertisement

Sponsored by exness

Μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, ζήτησε ενημέρωση από τον Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκο Τράγκολα.

Advertisement

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Cyprus Times, ο πρώην Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γιώργος Χατζηγεωργίου, με αφορμή τις έρευνες στο Μιτσερό και τη συμμετοχή δυτών της ΕΜΑΚ, επανάφερε στη δημοσιότητα τη μη καταβολή ειδικού επιδόματος στους δύτες της ΕΜΑΚ.

Πρόκειται για ένα θέμα, όπως είπε, που εκκρεμεί 13 χρόνια και ζήτησε το νέο Αρχηγό της Αστυνομίας να επιληφθεί του θέματος καθώς είναι το εν λόγω επίδομα παραχωρείται στους δύτες τους της Λιμενικής και της Αεροπορικής πτέρυγας της Αστυνομίας.

Το συγκεκριμένο επίδομα, όπως ανέφερε ο κύριος Χατζηγεωργιου, είχε εγκριθεί από το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού του Υπουργείου Οικονομικών ωστόσο το 2006 ο τότε Αρχηγός Αστυνομίας δε συναίνεσε στην καταβολή του επιδόματος αυτού στους αυτοδύτες της ΕΜΑΚ.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας ζήτησε σήμερα από τον κύριο Τράγκολα να τον ενημερώσει για το θέμα και δεν αποκλείεται να υπάρξει τροποποίηση των κανονισμών της Δύναμης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network