MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ζήτησαν μαρτυρίες και πληροφορίες από Ελλάδα για το κύκλωμα πορνείας. Δεύτερες σκέψεις Γκιώνη

Advertisement

Sponsored by exness

Δεύτερες σκέψεις λέει ότι κάνει ο Ελλαδίτης ακτιβιστής Ηλίας Γκίωνης σε σχέση με την κατάθεση του προς την Κυπριακή Αστυνομία – Σήμερα αναμένεται να επικοινωνήσουν μαζί του ανακριτές από το Γραφείο Εμπορίας Προσώπων – Αναμένουν μαρτυρίες και πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία που εμπλέκουν την Κύπρο ή Κύπριους υπηκόους για να προχωρήσει η διερεύνηση

Μαρτυρίες και πληροφορίες που εμπλέκουν την Κύπρο ή Κύπριους υπηκόους, στα όσα αποκαλύπτονται για κύκλωμα μαστροπείας στην Ελλάδα μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης ομαδικού βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη, έχει ήδη ζητήσει η Κυπριακή Αστυνομία από τις ελληνικές αστυνομικές αρχές.

Advertisement

Οι κυπριακές αρχές στο σχετικό μήνυμα που έχουν αποστείλει στην ΕΛ.ΑΣ, σημειώνουν ότι χρειάζονται τα στοιχεία το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να ξεκινήσουν τη διερεύνηση των πληροφοριών. Ωστόσο, όπως ξεκαθαρίζεται από επίσημα χείλη, ενώπιον της Αστυνομίας δεν υπάρχει οποιαδήποτε σχετική καταγγελία.

«Κανένα σοβαρό έγκλημα δεν πρέπει να αποσιωπάται. Η δικαιοσύνη στην Κύπρο θα δουλέψει και δουλεύει, δεν έχουν σχέση τα ονόματα αλλά κατά πόσο στοιχειοθετείται συγκεκριμένο αδίκημα» ήταν η δήλωση της Υπουργού Δικαιοσύνης Στέφης Δράκου χθες, σημειώνοντας ότι έχει ήδη συζητήσει για το θέμα που προκύπτει με τον Αρχηγό Αστυνομίας.

Κι ενώ από χθες έγινε γνωστό ότι μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του βουλευτή του ΑΚΕΛ Χρίστου Χριστοφίδη με τον Ηλία Γκιώνη, ο ακτιβιστής συμφώνησε να καταθέσει γραπτώς τα όσα γνωρίζει για την εμπλοκή κυπρίων αλλά και της Κύπρου, σε αυτό το κύκλωμα φαίνεται πως τώρα γίνονται δεύτερες σκέψεις.

Μέσω του προσωπικού του προφίλ σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και επικαλούμενος πληροφορίες που έλαβε από την Κύπρο ότι το πρόσωπο που εμπλέκεται στη χώρα μας «έχει παντού δικά του άτομα», γνωστοποιεί ότι κάνει δεύτερες σκέψεις. «Στις αρχές δε θα δώσω κανένα στοιχείο αν δεν μιλήσω πρώτα με τον δικηγόρο μου αλλά και τον δικηγόρο της κοπέλας. Και αυτό είναι οριστικό» γράφει ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, που δεν είναι η πρώτη φορά που φέρνει στο φως αποκαλυπτικά στοιχεία για υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Πάντως όπως πληροφορούμαστε, από την Κυπριακή Αστυνομία δεν έχουν ακόμα επικοινωνήσει με τον κύριο Γκιώνη, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα από τους ανακριτές του Γραφείου Εμπορίας Προσώπων.

Μιλώντας στη Cyprus Times ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου είπε ότι «αναμένονται τα στοιχεία από τις ελληνικές αρχές προκειμένου να τύχουν διερεύνησης».

Κληθείς να σχολιάσει εάν η εμπλοκή της Κύπρου αφορά πρόσωπο που μεσολαβούσε προκειμένου να πηγαίνουν στην Ελλάδα κοπέλες για να συμμετέχουν στα πάρτι που διοργανώνονται από επώνυμους, ο κύριος Ανδρέου είπε ότι για την ώρα δεν υπάρχει τέτοια πληροφορία.

Η Cyprus Times επικοινώνησε με την Άννα Ευθυμίου, Εκπρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας η οποία εξέφρασε άγνοια για το κατά πόσον έχουν ήδη συγκεντρωθεί στοιχεία που να αφορούν την Κύπρο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network