MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ζητείται οδική συνείδηση… «Σαφάρι» αστυνομικών σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Καταγγελίες από διάφορα τροχαία αδικήματα περιλάμβανε και η χθεσινή εξόρμηση των αστυνομικών στους δρόμους της Λεμεσού όπως και στις επαρχίες Λάρνακας και Πάφου – Υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και χωρίς πιστοποιητικά καταλληλότητας αλλά και σταθμεύσεις σε χώρους αναπήρων

Advertisement

Μέλη της αστυνομίας βρέθηκαν και χθες στους δρόμους σε μία προσπάθεια για πρόληψη και των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων καθώς και για εμπέδωση της οδικής συνείδησης.

Πάτησαν περισσότερο το γκάζι…

Στην επαρχία Λάρνακας, μέλη του Περιφερειακού Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου ανέκοψαν για έλεγχο στη Λεωφόρο Λεμεσού στη Μοσφιλωτή, αυτοκίνητο το οποίο κινείτο με ταχύτητα 124km αντί 65km που είναι το ανώτατο όριο. Ο 44χρονος οδηγός κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.

Επίδοξος ραλίστας οδηγός εντοπίστηκε και στη λεωφόρο Ερατούς στη Γεροσκήπου  στην επαρχία Πάφου όταν μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν αυτοκίνητο το οποίο κινείτο με ταχύτητα 114km αντί 50ΧΑΩ που είναι το ανώτατο όριο.

Ο 36χρονος οδηγός κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.

Δε βάζουν μυαλό ούτε στη Λεμεσό

Μέλη της Τροχαίας Λεμεσού διενήργησαν χθες τροχονομικούς έλεγχους σε διάφορα σημεία της Λεμεσού με έμφαση το παραλιακό μέτωπο, περιοχή εναέριου και Αμαθούντας.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, προέκυψαν 27 καταγγελίες για υπερβολική ταχύτητα, μια καταγγελία για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, πέντε καταγγελίες για οδήγηση χωρίς άδεια κυκλοφορίας, τέσσερις καταγγελίες για οδήγηση χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας, οκτώ καταγγελίες για στάθμευση σε χώρους αναπήρων και 17 για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις.

Συνολικά ελέγχθηκαν 85 αυτοκίνητα και τρεις μοτοσικλέτες. Σημειώνεται ότι, κατασχέθηκαν δύο αυτοκίνητα, το ένα ήταν μη εγγεγραμμένο και το δεύτερο γιατί ο οδηγός οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network