MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ζητά δημοσιοποίηση ονομάτων πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων με ΜΕΔ η ΕΔΕΚ

Advertisement

Sponsored by exness

Ικανοποιημένη η ΕΔΕΚ από την  την κατάρτιση και αποστολή στη Βουλή του καταλόγου  με τα ονόματα των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων που έχουν μη εξυπηρετούμενα δάνεια – Το αίτημα για να γίνει αυτός ο κατάλογος κατατέθηκε από τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο, στις 3 Δεκεμβρίου του 2018

Advertisement

Την ικανοποίηση της εκφράζει μέσα από ανακοίνωση της η ΕΔΕΚ σχετικά με την κατάρτιση και αποστολή στη Βουλή του καταλόγου  με τα ονόματα των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων που έχουν μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

Αυτούσια η Ανακοίνωση της ΕΔΕΚ 

Είναι με ικανοποίηση που ενημερωθήκαμε για την κατάρτιση και αποστολή στη Βουλή του καταλόγου  με τα ονόματα των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων που έχουν μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

Θυμίζουμε πως το αίτημα για να γίνει αυτός ο κατάλογος κατατέθηκε από τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο, στις 3 Δεκεμβρίου 2018 σε συνεδρία της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών, στην παρουσία της κ. Γιωρκάτζη.

Έκτοτε, η θέση της ΕΔΕΚ παραμένει σταθερή για δημοσιοποίηση των ονομάτων που βρίσκονται στον εν λόγω κατάλογο για σκοπούς διαφάνειας.

Στόχος της ενέργειάς μας αυτής δεν είναι η θυματοποίηση όσων είχαν ή έχουν μη εξυπηρετούμενα δάνεια ως απότοκο της οικονομικής κρίσης αλλά η γνωστοποίηση εκείνων των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων που εκμεταλλευόμενοι την ιδιότητά τους έτυχαν διαγραφής δανείων ή πήραν δάνεια με ευνοϊκούς όρους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network