MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υποβολή αιτήσεων για φοιτητική χορηγία από Δευτέρα – Όλες οι πληροφορίες

Advertisement

Sponsored by exness

Αρχίζει η παραλαβή αιτήσεων φοιτητικής μέριμνας – Όλες οι πληροφορίες – Ενημερώνει η Υπηρεσία Χορηγιών και Επιδομάτων του Υπουργείου Οικονομικών

Η Υπηρεσία Χορηγιών και Επιδομάτων του Υπουργείου Οικονομικών (ΥΟ), σε συνέχεια της ανακοίνωσης ημερομηνίας 26/1/2024, πληροφορεί το κοινό ότι την Δευτέρα 26/2/2024 αρχίζει η παραλαβή των αιτήσεων για παραχώρηση της Κρατικής Φοιτητικής Μέριμνας (φοιτητικές χορηγίες και φοιτητικά επιδόματα) για την ακαδημαϊκή χρονιά 2023-2024.

Advertisement

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και την Παρασκευή στις 29 Μαρτίου 2024. Τονίζεται ότι η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων για παροχή κρατικής φοιτητικής μέριμνας, θα τηρηθεί αυστηρά και οποιεσδήποτε εκπρόθεσμες αιτήσεις θα απορρίπτονται.

Επισημαίνονται τα ακόλουθα:

(α) Η παραλαβή των αιτήσεων θα γίνεται ΜΟΝΟ από τα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ) και τα Κέντρα του Πολίτη (ΚΕΠΟ) που στεγάζονται στα Επαρχιακά Ταχυδρομεία.

(β) Τα έντυπα αιτήσεων για την κρατική φοιτητική μέριμνα είναι διαθέσιμα, από 26/1/2024, ΜΟΝΟ στην ιστοσελίδα του ΥΟ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://mof.gov.cy/gr/διευθύνσεις-και-μονάδες/υπηρεσία-χορηγιών-και-επιδομάτων. Δεδομένου ότι τα ΚΕΠ και ΚΕΠΟ δεν έχουν στη διάθεσή τους έντυπα αιτήσεων, οι πολίτες θα πρέπει να εξασφαλίσουν τα σχετικά έντυπα αίτησης από το διαδίκτυο προτού προσέλθουν στα Κέντρα για παράδοση της αίτησής τους.

(γ) Κατά την παραλαβή των αιτήσεων, τα ΚΕΠ και ΚΕΠΟ δεν θα προβαίνουν σε έλεγχο των αιτήσεων. Για την ανάγκη προσκόμισης οποιονδήποτε πρόσθετων δικαιολογητικών/βεβαιώσεων, οι αιτητές θα ενημερώνονται από την Υπηρεσία Χορηγιών και Επιδομάτων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network