MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο 7χρονος Σέργιος μετά το τροχαίο. Κρίσιμη η κατάσταση του

Advertisement

Sponsored by exness

Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο μικρός Σέργιος – Σε κρίσιμη κατάσταση μετά το τροχαίο στη Λεμεσό – Επιβάτης σε τρίτροχη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού – Έχασε τη «μάχη» ο 43χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο ο 7χρονος Σέργιος Αρζουμανίδης, που υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση μετά από τροχαίο στη Λεμεσό με τρίτροχη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, στην οποία επέβαινε, με οδηγό 43χρονο Ρώσο, ο οποίος δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Advertisement

Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στην περιοχή της Γερμασόγειας.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, ο μικρός Σέργιος -που λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε από το Νοσοκομείο Λεμεσού στη Λευκωσία-, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται στην Εντατική παίδων του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Οι θεράποντες ιατροί επιχειρούν να τον σταθεροποιήσουν και οι ευχές όλων συνοδεύουν το μικρό αγόρι στη δύσκολη μάχη που δίνει.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, ο άτυχος 43χρονος Dmitrii Polishchuk που βρήκε τραγικό θάνατο, είχε πάρει τον μικρό Σέργιο που είναι γείτονας του για βόλτα με τη μοτοσικλέτα, ωστόσο κανείς εκ των δύο δεν έφερε προστατευτικό κράνος. 

Όπως ανέφερε από τη σκηνή του δυστυχήματος ο Βοηθός Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιος Καφάς, το θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μεγάλου κυβισμού τρίτροχη μοτοσικλέτα παρεξέκκλινε της πορείας της, χτύπησε σε περιτοίχισμα και ακολούθως ανατράπηκε. Από την ανατροπή της μοτοσικλέτας τραυματίστηκαν και οι δύο επιβαίνοντες, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου ο 43χρονος εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network