MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 30χρονος μετά την έκρηξη βόμβας στο εν κινήσει όχημά του (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο οδηγός που εξερράγη η βόμβα στο όχημά του – Φέρει σοβαρό τραύμα στο χέρι – Πρόκειται για 30χρονο αλλοδαπό – Αναμένεται η κατάθεσή του στις αρχές – Όλα τα νεότερα της υπόθεσης

Με σοβαρό τραύμα στο χέρι νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ο οδηγός του οχήματος στη Λάρνακα ο οποίος καθώς κινείτο με το αυτοκίνητό του-τύπου βαν-εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός.

Advertisement

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, πρόκειται για 30χρονο αλλοδαπό ο οποίος, μετά την έκρηξη, φέρει σοβαρό τραύμα στο χέρι. Σημαντικό στοιχείο των ερευνών αποτελεί και η κατάθεση του 30χρονου στις αρχές, σε μία προσπάθεια να εξακριβωθούν οι λόγοι πίσω από τους οποίους κρύβεται η επίθεση εις βάρος του καθώς επίσης και στον εντοπισμό των δραστών.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε 10 λεπτά πριν από τις 6 σήμερα το πρωί, όταν ο 30χρονος αναχώρησε με το όχημά του από την οικία του.

Διανύοντας λίγα μέτρα απόσταση και ενώ το όχημά του βρισκόταν εν κινήσει, εξερράγει εκρηκτικός μηχανισμός, ο θόρυβος του οποίου ήταν εκκωφαντικός «σηκώνοντας» στο πόδι, γειτονιά στην Ορόκλινη.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network