MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπόθεση Πετράνα: 1000 ευρώ πρόστιμο στον 28χρονο για τις 5 κατηγορίες. Αιχμές δικηγόρου κατά ΜΜΕ

Advertisement

Sponsored by exness

Χρηματικό πρόστιμο στον 28χρονο για 5 κατηγορίες για την υπόθεση θανάτου της Πετράνα – Αιχμές δικηγόρου κατά ΜΜΕ – Θανατώθηκε λίγους μήνες μετά το συμβάν ο σκύλος στο κλουβί του οποίου βρέθηκε γενετικό υλικό της άτυχης Πετράνας

Την απογοήτευση του εξέφρασε ο συνήγορος υπεράσπισης του Μάριου Παναγιώτου, Ηλίας Στεφάνου, για τον τρόπο κάλυψης της απόφασης του κακουργιοδικείου στην απόφαση Πετράνα Μίλκοβα από τα περισσότερα ΜΜΕ.

Advertisement

Δημιουργήθηκε, ανέφερε χαρακτηριστικά με την συμβολή και των ανακριτικών αρχών ένα πλασματικό περί δικαίου αίσθημα στην κοινή γνώμη με βάση το οποίο θα έπρεπε να είχε καταδικασθεί ο πελάτης του θεωρώντας , με βάση και την απόφαση του κακουργιοδικείου, εντελώς ανάρμοστους και παραπλανητικούς  ορισμένους τίτλους εφημερίδων την επομένη της αθωωτικής απόφασης ότι υπήρξε ανατροπή στην δίκη και ότι η δικαιοσύνη της Κύπρου μένει εκτεθειμένη.

Ο Ηλίας Στεφάνου αγορεύοντας ενώπιων του κακουργιοδικείου και ζητώντας επιείκεια σε σχέση με την κατηγορία που ο πελάτης του παραδέχθηκε για την κατοχή πέντε σκυλιών χωρίς άδεια από τις αρμόδιες αρχές επεσήμανε ότι ο πελάτης του έχει ήδη τιμωρηθεί λόγο της κράτησης του για περίοδο τεσσάρων περίπου μηνών  κατά την περίοδο εκδίκασης της υπόθεσης.  Έχει τιμωρηθεί τα μέγιστα και υπέφερε πολύ σε αυτή την διαδικασία στην οποία υπεβλήθη, συνέχισε, ενώ παρουσίασε έγγραφα που αποδεικνύουν ότι πλέον όλα τα σκυλιά του διαθέτουν τις απαραίτητες άδειες.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο σκύλος ράτσας Ροτβαιλερ στο κλουβί του οποίου εντοπίσθηκε γενετικό υλικό της άτυχης Πετρανας, ο Ντραγκον, θανατώθηκε από κτηνίατρο, λίγους μήνες μετα τον θάνατο της Πετρουνας,  αφού  προσβλήθηκε από λεϊσμανίαση. Και για αυτό το περιστατικό ο κ. Στεφάνου παρουσίασε έγγραφα από κτηνίατρο.

Τελικά το δικαστήριο επέβαλε χρηματικό πρόστιμο 200 ευρώ σε κάθε μια από τις πέντε κατηγορίες που αντιμετώπιζε δηλαδή συνολικά χίλια ευρώ.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network