MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπόθεση Igor: Aναστολή ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία… Παραδέχθηκε πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης ο 39χρονος

Advertisement

Sponsored by exness

Παραδοχή 39χρονου για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης – Αναστολή ποινικής δίωξης για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας – Εξελίξεις στην υπόθεση ενώπιον Κακουργιοδικείου – 10 Φεβρουαρίου η επιβολή ποινής

Aναστολή ποινικής δίωξης για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και προσθήκη κατηγορίας πράξεων που σκοπεύουν την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης έγινε στην υπόθεση του Ουκρανού με κατηγορούμενο 39χρονο.

Advertisement

Συγκεκριμένα σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε σήμερα στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του Ουκρανού Igor Kamanets.

Eνώ η υπόθεση ήταν ορισμένη για ακρόαση ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής , Δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Χατζηκύρου ζήτησε την άδεια του Δικαστηρίου για να τροποποιήσει το κατηγορητήριο προσθέτοντας την κατηγορία των πράξεων που σκοπεύουν την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Η συνήγορος του κατηγορούμενου ποινικολόγος Δρ. Άρτεμις Σαββίδου δεν έφερε ένσταση στο αίτημα . Το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα τροποποίησης και ο 39χρονος κατηγορούμενος απήντησε παραδοχή στην νέα κατηγορία.

Ο Εκπρόσωπος της ΚΑ Δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Χατζηκύρου αμέσως μετά καταχώρησε αναστολή ποινικής δίωξης εκ μέρους του Γενικού Εισαγγελέα για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Το Κακουργιοδικείο με πρόεδρο τον Δημήτρης Κίτσιο, και πάρεδρους της Τούλα Χ¨Πέτρου και Μάρω Παπαδήμα , όρισε την υπόθεση για γεγονότα και επιβολή ποινής την 10η Φεβρουαρίου του 2020 με διαταγή για ετοιμασία έκθεσης του Γραφείου Ευημερίας και με σκοπό ο Εκπρόσωπος της ΚΑ και η συνήγορος υπεράσπισης να ετοιμάσουν τις αγορεύσεις τους.

Συγκεκριμένα ο μεν Εκπρόσωπος της ΚΑ Δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Χατζηκύρου για να εκθέσει τα γεγονότα , και η δε Δρ. Σαββίδου για τον μετριασμό της ποινής.

Σημειώνεται πως το αδίκημα διεπράχθη στις 15.12.2020.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network