MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ύποπτες κινήσεις μοτοσικλετιστή πριν τη φωτιά στο Δημοτικό Δευτεράς. Βίντεο της CT

Advertisement

Sponsored by exness

Ενώπιον της Αστυνομίας στοιχεία και κλειστά κυκλώματα για τον εμπρησμό στο Δημοτικό Σχολείο της Δευτεράς – Βίντεο που δημοσιεύει η Cyprus Times καταγράφει μοτοσικλετιστή που κινείται ύποπτα στην περιοχή λίγο πριν ξεσπάσει η φωτιά – Διερευνάται κατά πόσον συνδέεται

Βίντεο που εξασφάλισε η Cyprus Times καταγράφει -σύμφωνα και με την Αστυνομία- πρόσωπο που επιβαίνει μοτοσικλέτας να κινείται ύποπτα στην περιοχή και μπροστά από το Δημοτικό Σχολείο της Δευτεράς, λίγο πριν ξεσπάσει η φωτιά.

Advertisement

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, ο δράστης παραβίασε την κεντρική είσοδο και παρέδωσε στις φλόγες αίθουσα του σχολείου, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές και θέτοντας σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία τα ξημερώματα.

Μάλιστα, στα σκαλοπάτια της εισόδου του σχολείου, οι δράστες έγραψαν με σπρέι το μήνυμα: «Κάτω τα χέρια απ’τα παιδιά μας», στρέφοντας από την αρχή τις υποψίες προς το σενάριο της κακόβουλης ενέργειας.

Όπως καταγράφεται στο βίντεο, η μοτοσικλέτα, 2 λεπτά πριν από τις 4 τα ξημερώματα διασχίζει την Λεωφόρο Μακαρίου στην Πάνω Δευτερά. Στις 4 και 08 τα ξημερώματα, ήχησε ο συναγερμός του σχολείου. Φαίνεται πως 10 λεπτά χρειάστηκε ο δράστης για την ολοκλήρωση της κακόβουλης ενέργειας.

Όλα τα στοιχεία και υλικό από κλειστά κυκλώματα της περιοχής, βρίσκονται ενώπιον της Αστυνομίας που διερευνά τη σοβαρή αυτή η υπόθεση, που προκάλεσε καθολική αντίδραση από το πρωί.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network