MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπόμνημα στον Υπ. Υγείας από ΟΣΑΚ με τις κύριες θέσεις της

Advertisement

Sponsored by exness

Υπόμνημα με τις κύριες θέσεις της κατέθεσε στον Υπουργό Υγείας η Ομοσπονδία Συνδέσμων Aσθενών Κύπρου, στην πρώτη τους συνάντηση την Τετάρτη, με τον Μιχάλη Δαμιανό να δηλώνει ότι θα είναι δίπλα τους για την επίλυση των σημαντικών προβλημάτων, τα οποία αντιμετωπίζουν

Μετά τη συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας, ο κ. Δαμιανός, ανέφερε ότι ήταν μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση κατά την οποία κατατέθηκε ένα υπόμνημα με τις κύριες θέσεις της ΟΣΑΚ, «τις οποίες θα μελετήσουμε» και θα συζητήσουν και στην πορεία. «Όπως έχω διαβεβαιώσει και τους ίδιους, θα είμαστε δίπλα τους για την επίλυση των σημαντικών προβλημάτων, τα οποία αντιμετωπίζουν, των σημαντικών προβλημάτων της υγείας», είπε ο Υπουργός. Πρόσθεσε ότι θα είναι σε στενή επαφή με την ΟΣΑΚ, «πάντα με τον στόχο την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στον Κύπριο ασθενή».

Advertisement

Ο Πρόεδρος της ΟΣΑΚ, Πάμπος Παπαδόπουλος, σε δικές του δηλώσεις, ευχαρίστησε τον Υπουργό, που, παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά του, όπως είπε, και, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, έχει δεχθεί την πρόσκλησή τους για μια πρώτη, εθιμοτυπική συνάντηση. Σημείωσε ότι ο κ. Δαμιανός, τους έχει εκπλήξει θετικά, αφού, όπως είπε, σε αυτή τη συνάντηση γνωριμίας ο Υπουργός «μπήκε αμέσως στα βαθιά, μάς έδωσε την ευκαιρία να του δώσουμε το υπόμνημα με τα θέματα, τα οποία εκκρεμούν στο κομμάτι της υγείας». Είπε ότι ήδη ξεκίνησαν συζήτηση για βασικά θέματα, τα οποία τους αφορούν ως ΟΣΑΚ και κατ’ επέκταση ως ασθενείς και ως πολίτες της χώρας.

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι οφείλουν να του δώσουν το χρονικό διάστημα το οποίο χρειάζεται για να μελετήσει «αυτό το δύσκολο χαρτοφυλάκιο», σημειώνοντας ότι, «δυστυχώς δεν θα είναι και πολύς» και ότι περιμένουν το δικό του επόμενο κάλεσμα «για να μπορέσουμε πλέον να βλέπουμε ένα-ένα θέμα και με τη δική του συμπαράσταση». Τέλος, ο κ. Παπαδόπουλος εξέφρασε την πεποίθηση, ότι θα βρουν εκείνες τις λύσεις σε όλα τα θέματα, τα οποία τους απασχολούν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network