MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπογράφηκε η σύμβαση στο Υπ Μεταφορών. Δρομολόγια μεταξύ πόλεων και με λεωφορεία

Advertisement

Sponsored by exness

Ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών – Υπογραφή Σύμβασης Παραχώρησης Υπηρεσιών Υπεραστικών Δημόσιων Επιβατικών Μεταφορών σε Τακτικές Γραμμές με Λεωφορεία μεταξύ πόλεων στην Κύπρο

Υπογράφτηκε σήμερα, 20 Απριλίου 2022, στο Υπουργείο Μεταφορών, η Σύμβαση Παραχώρησης Υπηρεσιών Υπεραστικών Δημόσιων Επιβατικών Μεταφορών σε Τακτικές Γραμμές με Λεωφορεία μεταξύ πόλεων στην Κύπρο.

Advertisement

Η συνολική διάρκεια της σύμβασης είναι 10 έτη και το συνολικό ποσό της σύμβασης ανέρχεται στα €38.32 εκ. περιλαμβανομένου του ΦΠΑ και με δικαίωμα της Αναθέτουσας Αρχής για επέκταση των υπηρεσιών μέχρι 50% για το ποσό των €48.14 εκ. περιλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Με την νέα αυτή Σύμβαση γίνεται ακόμη ένα βήμα υλοποίησης του σχεδιασμού της Κυβέρνησης για αναβάθμιση των Δημόσιων Επιβατικών Μεταφορών.

Βασικός στόχος είναι να καταστεί η επιλογή της χρήσης των Δημόσιων Επιβατικών Μεταφορών με λεωφορείο, ουσιαστική εναλλακτική λύση στις ανάγκες κινητικότητας του σύγχρονου πολίτη.

Τη Σύμβαση υπέγραψαν, εκ μέρους της Κυβέρνησης, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Σταύρος Μιχαήλ και, εκ μέρους της εταιρείας «Υπεραστικά Λεωφορεία Κύπρου (Intercity Buses) Λτδ», o Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ξενοφών Ανδρεώτης, στην παρουσία του Προϊστάμενου της Διεύθυνσης Δημόσιων Επιβατικών Μεταφορών κ. Ανδρέα Νικηφόρου και αντιπροσώπων του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και του Υπουργείου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network