MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

​​​​​​​Υπογραφή σύμβασης δημόσιων επιβατικών μεταφορών της Τηλλυρίας

Advertisement

Sponsored by exness

Υπογράφτηκε, την Τρίτη, στο Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων η δεκαετής σύμβαση ύψους €525.000 παραχώρησης υπηρεσιών δημόσιων επιβατικών μεταφορών σε τακτικές γραμμές με λεωφορεία στην περιοχή Τηλλυρίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Υπουργείο Μεταφορών, τη σύμβαση υπέγραψαν, εκ μέρους της Κυβέρνησης, ο Αν. Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Νικολαΐδης και, εκ μέρους της εταιρείας «ΠΕΑΛ Τηλλυρίας Λτδ», o Διευθυντής Γιαννάκης Πανάγος, στην παρουσία του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δημόσιων Επιβατικών Μεταφορών Ανδρέα Νικηφόρου και αντιπροσώπων του Υπουργείου.

Advertisement

«Η συνολική διάρκεια της σύμβασης είναι 10 έτη και το συνολικό ποσό της Σύμβασης ανέρχεται σε €525.000 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Η καινούρια υπηρεσία αφορά στην εκτέλεση 380.000 χιλιομέτρων εντός Υπηρεσίας. Ο στόλος θα αποτελείται από εφτά καινούργια λεωφορεία», αναφέρεται.

Με την νέα αυτή Σύμβαση, καταλήγει η ανακοίνωση, «γίνεται ακόμη ένα βήμα προς την καλύτερη εξυπηρέτηση κατοίκων απομακρυσμένων περιοχών, στο πλαίσιο της ευρύτερης πολιτικής της Κυβέρνησης Αναστασιάδη για στήριξη των περιοχών και των κατοίκων που είναι απομακρυσμένες από τα αστικά κέντρα».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network