MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υποχωρεί σιγά-σιγά η σκόνη… Σταδιακή άνοδος θερμοκρασίας ενόψει

Advertisement

Sponsored by exness

Υποχωρεί σιγά σιγά η σκόνη – Σταδιακή άνοδος θερμοκρασίας ενόψει – Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας μέχρι την Παρασκευή

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται αρχικά αραιή σκόνη η οποία σταδιακά θα υποχωρήσει. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και παροδικά στα προσήνεµα, µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα νότια και τα ανατολικά παράλια και λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη στα δυτικά και βόρεια. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Advertisement

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις και αραιή σκόνη.
Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και δεν αποκλείεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήµατα σκόνη.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας αναµένεται να είναι αυξηµένες.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο µέχρι την Πέµπτη, για να κυµανθεί πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους. Την Παρασκευή αναµένεται πτώση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network