MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπό τριήμερη κράτηση δύο πρόσωπα για κλοπή χαλκοσωλήνων

Advertisement

Sponsored by exness

Από υπό ανέγερση κτίρια της CYTA στη Δρομολαξιά

Advertisement

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης τριών ημερών δύο προσώπων, ηλικίας 57 και 47 χρόνων για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το μεσημέρι λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου ότι εντός των υπό ανέγερση κτιρίων της CYTA στη Δρομολαξιά, βρίσκονταν δύο πρόσωπα, τα οποία αφαιρούσαν σωλήνες κλιματιστικών από τους τοίχους.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου και του ΚΕΜ Λάρνακας μετέβησαν στη περιοχή όπου εντόπισαν 57χρονο από την Ελλάδα και 47χρονο από τη Λεμεσό, να κρατούν και να μεταφέρουν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο σωλήνες από χαλκό που είχαν αφαιρέσει από εγκαταστάσεις κλιματιστικών.

Στο χώρο εντοπίστηκε και αριθμός εργαλείων, τα οποία φέρεται να χρησιμοποίησαν οι δύο ύποπτοι για να αφαιρέσουν τις χάλκινες σωλήνες.

Οι δύο συνελήφθησαν για τα αυτόφωρα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία και μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου όπου προέβησαν σε θεληματικές καταθέσεις.

Σήμερα οι δύο άνδρες παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησης τους για τρεις ημέρες.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal