MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στον Πύργο. Χειροπέδες σε 35χρονο (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Δύσκολη ήταν η νύχτα στον Πύργο Τυλληρίας – Ολονύχτια η «μάχη» των δυνάμεων πυρόσβεσης με τις φλόγες σε δασώδη περιοχή για την τελική κατάσβεση της φωτιάς – Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο μετά τα μεσάνυχτα – Κακόβουλη ενέργεια βλέπουν οι Αρχές – Χειροπέδες σε 35χρονο

Advertisement

Οι προσπάθειες που κατέβαλλαν όλο το βράδυ οι δυνάμεις πυρόσβεσης, του Τμήματος Δασών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν τιτάνιες για κατάσβεση της φωτιάς, που τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο λίγο μετά από τα μεσάνυχτα.

Μέχρι τις 11 περίπου το βράδυ, η τεραστίων διαστάσεων πυρκαγιά στην βορειοδυτική πλευρά του δάσους  της Πάφου, ανάμεσα στον Πάνω Πύργο Τυλληρίας και τον Σταυρό της Ψώκας μαινόταν σε τρία διαφορετικά μέτωπα. Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν το απόγευμα στην περιοχή, κόπασαν το βράδυ, δημιουργώντας προσδοκίες για έλεγχο της φωτιάς, όπως και έγινε

Στο μεταξύ οι Αρχές αποδίδουν την μεγάλη πυρκαγιά σε κακόβουλη ενέργεια. Προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση μάλιστα η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 35χρονου.

Η τεραστίων διαστάσεων πυρκαγιά ξέσπασε αργά το απόγευμα σε δασική περιοχή στην τοποθεσία «Αγία Παρασκευή» και επεκτάθηκε γρήγορα προς την τοποθεσία «Φλούδι», ανάμεσα στον Πάνω Πύργο και τον Σταυρό της Ψώκας, πιο κοντά προς τον Πάνω Πύργο. Τόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία όσο και το Τμήμα Δασών κάλεσαν προσωπικό που δεν εργαζόταν προκειμένου να ριχθούν μεγάλες δυνάμεις στο πύρινο μέτωπο για να ελέγξουν την πυρκαγιά.

Ήταν σε ετοιμότητα και στα κατεχόμενα

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα κατεχόμενα στην περιοχή του Λιμνίτη που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την περιοχή της πυρκαγιάς συγκεντρώθηκαν από νωρίς δυνάμεις πυρόσβεσης για να αντιμετωπίσουν την φωτιά σε περίπτωση που θα περνούσε στα κατεχόμενα.

Έτοιμοι και από Ισραήλ

Την ίδια ώρα, 3 αεροσκάφη από το Ισραήλ ήταν έτοιμα να φτάσουν στην Κύπρο για να συνδράμουν το έργο των δυνάμεων πυρόσβεσης, κατόπιν επικοινωνίας του Υπουργού Δικαιοσύνης με τις αρχές της γειτονικής χώρας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network