MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στην Παρεκκλησιά. Οι πρώτες ενδείξεις για τα αίτια

Advertisement

Sponsored by exness

Επί ποδός τέθηκε η Πυροσβεστική και το Τμήμα Δασών μετά από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στον αυτοκινητόδρομο – Στη μάχη της κατάσβεσης συνέδραμαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις – Υπό έλεγχο η φωτιά – Διερευνώνται τα αίτια 

Advertisement

Μάχη με τις φλόγες έδωσαν το μεσημέρι Πυροσβέστες του Τμήματος Δασών και της Πυροσβεστικής για κατάσβεση της φωτιάς που εκδηλώθηκε πλησίον του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας πάρα την Παρεκκλησιά.

Σε δηλώσεις του στη Cyprus Times, ο Διευθυντής του Τμήματος Δασών, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου ανέφερε πως για την κατάσβεση της φωτιάς συνέδραμαν και τέσσερα εναέρια μέσα.

Συγκεκριμένα 2 αεροπλανάκια του Τμήματος Δασών και 2 από τα 4 μισθωμένα ελικόπτερα της Κυπριακής Δημοκρατίας. Επίσης στο μέρος κλήθηκαν για κατάσβεση πέντε πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών και δυο της Πυροσβεστικής.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 3:30 το μεσημέρι. Το Τμήμα Δασών μαζί με την Αστυνομία διερευνούν τα αίτια της πυρκαγιά η οποία σύμφωνα με τον κ. Αλεξάνδρου φαίνεται να ξεκίνησε από γεωργικές δραστηριότητες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network