MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπό πενθήμερη κράτηση ο 40χρονος διαρρήκτης στη Λεμεσό (pic)

Advertisement

Sponsored by exness

Διάταγμα κράτησης 5 ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 40χρονου Ιορδανού που πιάστηκε από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας για διάρρηξη – Καταζητείται ο 20χρονος συνεργός του

Advertisement

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 40χρονου Ιορδανού, μόνιμου κάτοικου Κύπρου, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ από λοχία της Αστυνομίας, την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει μετά τη διάρρηξη δύο διαμερισμάτων σε πολυκατοικία στη Λεμεσό. Για την ίδια υπόθεση καταζητείται 20χρονος Παλαιστίνιος συνεργός του.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ο λοχίας της Αστυνομίας, παρά το ότι ήταν εκτός υπηρεσίας, ανταποκρίθηκε άμεσα σε τηλεφώνημα πολίτη, ο οποίος τον ενημέρωσε για πιθανή διάρρηξη διαμερίσματος σε συγκεκριμένη πολυκατοικία στην περιοχή Αγίου Νικολάου και την παρουσία του δράστη στη σκηνή.

Ενώ ο λοχίας της Αστυνομίας μετέβη στο χώρο και συνομιλούσε με ένοικο διαμερίσματος, άγνωστος κουκουλοφόρος εμφανίστηκε και έριξε τον αστυνομικό στο έδαφος, ο οποίος με τη σειρά του αντέδρασε και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον συλλάβει.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 40χρονο Ιορδανό, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης, κάνναβης, ποσότητα άσπρης κρυσταλλικής ουσίας κι ένας σουγιάς, με λεπίδα μήκους 7,5 εκατοστών. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν επίσης τρία μανικετόκουμπα κι ένας χρυσός αναπτήρας, τα οποία όπως διαπιστώθηκε κλάπηκαν από διαμέρισμα στην εν λόγω πολυκατοικία.

Στη σκηνή εντοπίστηκε στη βεράντα άλλου διαμερίσματος μια τσάντα η οποία περιείχε διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, μια ηλεκτρονική ταμπλέτα, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, μια φωτογραφική μηχανή, ένα κλειδί αυτοκινήτου και ένα εργαλείο κοπής πούρων, καθώς και η ταυτότητα 20χρονου Παλαιστίνιου, τον οποίον ο 40χρονος κατονόμασε ως συνεργό του.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε πως τα δυο πρόσωπα καταζητούνται από το ΤΑΕ Πάφου για διαρρήξεις στην Επαρχία Πάφου και ότι χθες κατάφεραν να διαρρήξουν δύο διαμερίσματα στη συγκεκριμένη πολυκατοικία.

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο κ. Σωτηριάδης, οι δύο φέρεται να σκαρφάλωναν στους τοίχους και να διακινούνταν από διαμέρισμα σε διαμέρισμα μέσω των μπαλκονιών με τη βοήθεια σχοινιού, που επίσης εντοπίστηκε στη σκηνή.

Εναντίον του 20χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται, ενώ εκτιμάται ότι διέφυγε έχοντας μαζί του την κλαπείσα περιουσία που δεν εντοπίστηκε στην κατοχή του 40χρονου.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται, ενώ δεν αποκλείεται οι δύο να εμπλέκονται και σε άλλες διαρρήξεις που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στη Λεμεσό.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network