MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπό οκταήμερη κράτηση ο 25χρονος και ο 27χρονος για τα 104 κιλά κάνναβης στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Οκταήμερη κράτηση στους δυο που σηνελήφθησαν χθες για τα 104 κιλά κάνναβης που εντοπίστηκε σε εμπορευματοκιβώτιο στον Ύψωνα – Άλλοι έξι τελούν υπό κράτηση – Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δυο Νιγηριανοί – Η ΥΚΑΝ συνεχίζει τις εξετάσεις 

Advertisement

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 25χρονου και 27χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την ποσότητα κάνναβης, βάρους 104 κιλών, που εντοπίστηκε σε εμπορευματοκιβώτιο στον Ύψωνα.

Οι δυο συνελήφθηκαν χθες βράδυ μετά από εξασφάλιση μαρτυρικού υλικού που τους συνδέει με την υπόθεση, για την οποίαν τελούν ήδη υπό κράτηση ένας 39χρονος Βόσνιος και τρεις Ε/κ, 42, 48 και 49 χρόνων.

Η επιχείρηση διεξήχθη στις 18 Μαρτίου, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών που εξασφάλισε η ΥΚΑΝ, άνδρες της οποίας συνέλαβαν επ` αυτοφώρω τον 42χρονο και τον 49χρονο, κατά την εκφόρτωση του περιεχομένου του εμπορευματοκιβωτίου, που μεταφέρθηκε από το λιμάνι Λεμεσού στο χωράφι του 49χρονου, που βρίσκεται στον Ύψωνα. Επ` αυτοφώρω συνελήφθηκαν και δυο Νιγηριανοί που είχαν προσληφθεί για να βοηθήσουν στην εκφόρτωση, οι οποίοι στην πορεία των εξετάσεων αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να κατηγορηθούν.

Χθες ανανεώθηκε για άλλες οκτώ μέρες το διάταγμα κράτησης του 42χρονου και του 49χρονου, ενώ την Τετάρτη επίσης ανανεώθηκε για άλλες οκτώ μέρες το διάταγμα κράτησης του 39χρονου Βόσνιου, που παρουσιάζεται ως ο εγκέφαλος της υπόθεσης, καθώς και του 48χρονου Ε/κ, στο όνομα της εταιρείας του οποίου έφτασε στην Κύπρο το εμπορευματοκιβώτιο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network