MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπό κράτηση Πολωνός για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 29χρονου Πολωνού, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, ενώ καταζητείται 24χρονος ομοεθνής του

Advertisement

Η Αστυνομία οδηγήθηκε στη σύλληψη του 29χρονου και καταζητεί τον ομοεθνή του, με βάση στοιχεία που εντοπίστηκαν σε όχημα που είχε εγκαταλειφΘεί, τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά από καταδίωξη περιπολικού.

Συγκεκριμένα, μέλη της Αστυνομίας επιχείρησαν να ελέγξουν ύποπτο όχημα που κινείτο επί της λεωφόρου Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, ωστόσο ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και παρά την καταδίωξη που ακολούθησε, κατάφερε να διαφύγει.

Το όχημα εντοπίστηκε την ίδια μέρα εγκαταλελειμμένο και από τις έρευνες και τα στοιχεία που συνέλεξε η Αστυνομία, διαπιστώθηκε η ταυτότητα των δυο Πολωνών, ενώ εντοπίστηκαν σε αυτό διαρρηκτικά εργαλεία.

Η Αστυνομία εκτιμά πως πρόκειται για σπείρα διαρρηκτών που δρα το τελευταίο διάστημα, κάτι που ενισχύεται και από το γεγονός πως το όχημα ομοιάζει με αυτό που θεάθηκε στη σκηνή υποθέσεων που διερευνώνται.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού ενέκρινε το αίτημα για 8ήμερη κράτηση του 29χρονου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για εντοπισμό και σύλληψη του δεύτερου υπόπτου.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network