MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπό κράτηση μέχρι τη δίκη ο 33χρονος για τον φόνο στη Λεμεσό… Πάτησε γκάζι και τον σκότωσε

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό κράτηση μέχρι τη δίκη που ορίστηκε για τις 17 Σεπτεμβρίου ο 33χρονος για τον φόνο εκ προμελέτης με θύμα τον Χριστιάκη Σιακού στη Λεμεσό – Πάτησε γκάζι και τον σκότωσε με το αυτοκίνητο του

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στη Λεμεσό, παραπέμφθηκε ο 33χρονος Ελληνοκύπριος, που τελεί υπό κράτηση για τη δολοφονία του 58χρονου Χριστάκη Σιακού που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 5ης Ιουλίου.

Advertisement

Η έναρξη της δίκης ορίστηκε για τις 17 Σεπτεμβρίου και μέχρι τότε ο 33χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση.

Ως γνωστόν, 33χρονος φέρεται ότι πάτησε γκάζι και σκότωσε με το όχημα του τον 58χρονο, με τον οποίο είχαν ραντεβού, στην παρουσία και του γιου του θύματος για αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενα δημοσιεύματα της Cyprus Times, ο 25χρονος γιος του κατέβηκε από το όχημα το πατέρα του και μπήκε στο αυτοκίνητο του 33χρονου. Κάθισε στη θέση του συνοδηγού και ξεκίνησαν να συζητούν για την αγοραπωλησία. Σύμφωνα με πληροφορίες ενώπιον των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού, ο 25χρονος του έδωσε 70 ευρώ για να αγοράσει ποσότητα crystal. O 33χρονος φαίνεται ότι ζητούσε 100. Τότε ο νεαρός αρνήθηκε, πήρε τα 70 ευρώ πίσω και κατέβηκε από το αυτοκίνητο κατευθυνόμενος στο όχημα του πατέρα του. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο 33χρονος τον ακολούθησε και τον γρονθοκόπησε. Τότε ήταν που κατέβηκε από το όχημα ο 58χρονος πατέρας, που επίσης ήρθε στα χέρια με τον 33χρονο ύποπτο, ο οποίος φέρεται, βάσει των αστυνομικών ερευνών, να μπήκε εν συνεχεία στο αυτοκίνητο, πάτησε γκάζι και τον σκότωσε.

Ο 33χρονος, συνελήφθη την ίδια μέρα στη Λάρνακα. Εντοπίστηκε κρυμμένος στο ερμάρι, ενώ το αυτοκίνητο του εντοπίστηκε εγκαταλειμμένο στην περιοχή Κλαυδιών. Ο 33χρονος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε ανάμειξη στην υπόθεση, δίδοντας διάφορους ισχυρισμούς.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network