MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπό κράτηση μέχρι τη δίκη ο 33χρονος για κατοχή εκρηκτικών υλών στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό κράτηση μέχρι τη δίκη ο 33χρονος για κατοχή εκρηκτικών υλών στην Πάφο – Παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου

Advertisement

Υπό κράτηση μέχρι την παραπομπή του σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο στις 30.7.2018 θα παραμείνει ο 33χρονος για την υπόθεση κατοχής εκρηκτικών υλών.

Ο 33χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προκειμένου να εξεταστεί κατά πόσο θα παραμείνει ή όχι υπό κράτηση μέχρι την ημερομηνία της παρουσίας του σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Ο 33χρονος αντιμετωπίζει 10 συνολικά κατηγορίες με σοβαρότερες την παράνομη κατοχή και μεταφορά όπλου κατηγορίας Δ’ και εκρηκτικών υλών που επισύρουν όπως αναφέρθηκε ποινή φυλάκισης μέχρι και 15 χρόνια.

Σύμφωνα με τα γεγονότα η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του  33χρονου  για κατοχή εκρηκτικών υλών στις 20 Ιουνίου του 2018.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 14:20 της 20ης Ιουνίου στην Πάφο στο πλαίσιο έρευνας που έγινε στο όχημα του 33χρονου που ανακόπηκε για έλεγχο, βρέθηκε ένα κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια και μια μεταλλική σωλήνα γεμάτη πυρίτιδα.

Ανακρινόμενος ο 33χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για τα ανευρεθέντα και τέθηκε υπό κράτηση.

Η Αστυνομία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις προς διαλεύκανση της υπόθεσης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network