MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπό κράτηση μέχρι τη δίκη 19χρονος για υπόθεση πλαστογραφίας στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό κράτηση 19χρονος μέχρι 18 Σεπτεμβρίου για υπόθεση πλαστογραφίας στην Πάφο – Επιχείρησε να ταξιδέψει για Βερολίνο με γαλλικό διαβατήριο – Το αγόρασε στη Λευκωσία από άγνωστο του πρόσωπο έναντι του ποσού των 350 ευρώ

Υπό κράτηση θα παραμείνει 19χρονος μέχρι την 18η Σεπτεμβρίου, ημερομηνία που όρισε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας σε σχέση με την υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και πλαστοπροσωπίας.

Advertisement

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 19χρονος παρουσίασε στο αεροδρόμιο Πάφου στις 3 Σεπτεμβρίου, γαλλικό δελτίο ταυτότητας για το οποίο ηγέρθησαν υποψίες ότι ήταν πλαστό, ενώ σκοπό είχε να αναχωρήσει για το Βερολίνο.

Μεταφέρθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πάφου και ανακρινόμενος έδωσε διάφορους ισχυρισμούς για την κατοχή του πλαστού δελτίου ταυτότητας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε στις ανακριτικές αρχές πως αγόρασε το πλαστό δελτίο ταυτότητας στη Λευκωσία από άγνωστο του πρόσωπο έναντι του ποσού των 350 ευρώ χωρίς να είναι σε θέση να γνωρίζει εάν είναι στις κατεχόμενες ή μη περιοχές.

Αρχικά τέθηκε υπό κράτηση για διάστημα 4 ημερών, ενώ σήμερα παρουσιάστηκε εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο διέταξε όπως παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την 18η Σεπτεμβρίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network