MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπό κράτηση κι ο στρατιώτης για το έγκλημα στη Θελέτρα – Δηλώνει αθώος

Advertisement

Sponsored by exness

Σε δεύτερη σύλληψη για τις πυρκαγιές στην Θελέτρα προχώρησε η αστυνομία – Εθνοφρουρός συνελήφθη τα μεσάνυκτα ως ύποπτος για την πρόκληση της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην περιοχή Θελέτρας – Γιόλου το προηγούμενο Σαββατοκύριακο – Τέθηκε υπό κράτηση

Advertisement

Τον εθνοφρουρό κατονόμασε ο νεαρός από τη Θελέτρα που είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω να βάζει φωτιά στην ίδια περιοχή την περασμένη Τετάρτη, παραδεχόμενος ότι ο ίδιος ευθύνεται για την έκρηξη άλλων δυο πυρκαγιών και ισχυριζόμενος ότι ο εθνοφρουρός του είχε ζητήσει να προκαλέσει και την καταστροφική πυρκαγιά του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Ο εθνοφρουρός αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.

Σε κατάθεσή του στην Αστυνομία υποστήριξε ότι από τις 10 Ιουλίου έχει καταταγεί στην Ε.Φ. και μετά την εκπαίδευση του στο ΚΕΝ Αναρίτας υπηρετεί σε ακριτική περιοχή.

Παραδέχτηκε ότι γνωρίζει τον νεαρό από τη Θελέτρα από το Γυμνάσιο αλλά εδώ και τρία χρόνια δεν τον έχει συναντήσει και ούτε καν γνωρίζει τον αριθμό του τηλεφώνου του, όπως ανέφερε.

Η Αστυνομία έχει ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του εθνοφρουρού προκειμένου να διευκολυνθούν οι έρευνες της.

Αυτοψία στη Θελέτρα

Στο μεταξύ ο Υπουργός Γεωργίας Νίκος Κουγιάλης ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Δευτέρα οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους θα βρίσκονται στην περιοχή που επλήγη από τις πυρκαγιές στην Πάφο, για καταγραφή των ζημιών.

Ο Υπουργός βρέθηκε σήμερα στην περιοχή και παρακάθησε σε σύσκεψη. Δήλωσε ότι ως προτεραιότητα θα θέσει την αποκατάσταση της περιβαλλοντικής καταστροφής, την αποκατάσταση του αρδευτικού συστήματος και την καταγραφή των ζημιών.

Ο κ. Κουγιάλης ζήτησε από τους αγρότες να συνεργαστούν με το Τμήμα Γεωργίας και τα άλλα αρμόδια τμήματα για να καταγραφεί και να εκτιμηθεί η ζημιά το συντομότερο δυνατό.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network