MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπό κράτηση για οκτώ μέρες ο 41χρονος με τα ναρκωτικά στο Αεροδρόμιο

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό κράτηση για οκτώ μέρες ο 41χρονος για τα 1654 γραμμάρια ρητίνης κάνναβης – Έφθασε χθες στο Αεροδρόμιο Λάρνακας από την Ινδία

Advertisement

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον άνδρα 41 ετών από το Ισραήλ, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις παράνομης εισαγωγής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β, παράνομη προμήθεια ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β από άλλο πρόσωπο, παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου και παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου με σκοπό τη προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, δηλαδή ρητίνη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 1,654 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 41χρονος έφτασε χθες μετά τις 12 το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Λάρνακας από την Ινδία μέσω Κατάρ.

Στο αεροδρόμιο μέλη της ΥΚΑΝ, σε συνεργασία με τελωνειακούς λειτουργούς, διενήργησαν έλεγχο στην αποσκευή του όπου εντοπίστηκαν εννέα συσκευασίες που περιείχαν ρητίνη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 1,654 γραμμάρια.

Ο 41χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών και οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ Λάρνακας όπου ανακρινόμενος παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων.

Τελικός προορισμός του 41χρονου ήταν το Ισραήλ για το οποίο και προορίζονταν τα ναρκωτικά. Το κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal