MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπό κράτηση 39χρονος για υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών στην Πάφο 

Advertisement

Sponsored by exness

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε σήμερα διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον 39χρονου κατοίκου Πάφου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Advertisement

Ο 39χρονος συνελήφθη χθες, μετά τον εντοπισμό, στο αυτοκίνητό του, ποσότητας ρητίνης κάνναβης βάρους ενός κιλού περίπου. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, εντοπίστηκε επίσης χρηματικό ποσό 6.000 αγγλικών στερλινών, ποσότητα άσπρης σκόνης βάρους 77 γραμμαρίων περίπου και μισό γραμμάριο κάνναβης.

Της σύλληψης του 39χρονου, προηγήθηκε έρευνα στο όχημα του γύρω στις 12.40 σήμερα το μεσημέρι στην Πάφο από μέλη της Αστυνομίας, όπου εντοπίστηκε ποσότητα ρητίνης κάνναβης βάρους ενός κιλού περίπου.

Ο 39χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ στη συνέχεια σε έρευνα που έγινε στην οικία του, εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 6.000 αγγλικών στερλινών, ποσότητα άσπρης σκόνης βάρους 77 γραμμαρίων περίπου, καθώς και μισό γραμμάριο κάνναβης.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network