MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπό κράτηση 30χρονος για τη μεγάλη πυρκαγιά στα κατεχόμενα… Νέες φωτιές και σήμερα 

Advertisement

Sponsored by exness

Ύποπτος και για τη μεγάλη πυρκαγιά στα κατεχόμενα ο συλληφθείς που τέθηκε υπό κράτηση – Στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκαν τεκμήρια – Ο πατέρας δύο παιδιών δέχθηκε υβριστικά σχόλια και απειλές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – Σήμερα στα κατεχόμενα ξέσπασαν και πάλι αρκετές πυρκαγιές – Νέες φωτιές και σήμερα

Ο 30χρονος με τα αρχικά Y.S που συνελήφθη χθες γιατί προσπαθούσε με προσάναμμα φωτιάς να βάλει πυρκαγιά κοντά στην περιοχή που κάηκε προχθές, θεωρείται τελικά υπεύθυνος και για την πρόκληση της μεγάλης πυρκαγιάς την Κυριακή στο Διόριος – Καπούτι.

Advertisement

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο ύποπτος συνελήφθη χθες το πρωί στον δρόμο Διόριος – Αγίας Ειρήνης να προσπαθεί να βάλει φωτιά με προσάναμμα, μετά που διερχόμενος πολίτης ειδοποίησε την «αστυνομία». Στο αυτοκίνητο του υπόπτου εντοπίστηκαν τεκμήρια, ενώ όπως λέχθηκε σήμερα στο «δικαστήριο» όπου ο 30χρονος οδηγήθηκε για διάταγμα προσωποκράτησης, η φωτιά που έβαλε χθες το πρωί σβήστηκε από άλλο πολίτη που τον είδε να την βάζει και να φεύγει.

Ήταν το ίδιο άτομο που συγκράτησε τις πινακίδες του αυτοκινήτου του υπόπτου και ειδοποίησε την «αστυνομία». Το «δικαστήριο» εξέδωσε τριήμερο διάταγμα κράτησης του υπόπτου.

Στο μεταξύ η Αφρίκα γράφει ότι πρόκειται για εργαζόμενο στην «αρχή ηλεκτρισμού», παντρεμένο με δύο παιδιά και πως μετά που έγινε γνωστή η σύλληψή του χθες δέχθηκε υβριστικά σχόλια και απειλές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Νέες φωτιές

Σήμερα στα κατεχόμενα ξέσπασαν και πάλι αρκετές πυρκαγιές. Μεταξύ Σύγκραση και Αγίου Ιακώβου η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο σύντομα με τον «δήμαρχο» Τρικώμου, Χασάν Σαντίκογλου να εκφράσει την πεποίθηση ότι επρόκειτο για «σαμποτάζ». Δεν γίνεται να ξεσπούν οι φωτιές η μια μετά την άλλη, είπε ο κ. Σαντίκογλου. Για τη συγκεκριμένη φωτιά, ανέφερε ότι ξέσπασε στη μέση χωραφιών και με τους ανέμους και τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν θα μπορούσε να μεγαλώσει.

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 2 το μεσημέρι και σε έκταση με δέντρα στα Γαστριά, αλλά επίσης κατασβέστηκε άμεσα με την παρέμβαση «πυροσβεστικών» οχημάτων και γεωργούς της περιοχής.

Φωτιά προκλήθηκε μάλλον από βραχυκύκλωμα και σε αποθήκη καφετέριας κοντά στο κάστρο του Αγίου Ιλαρίωνα. Κατασβέστηκε σχετικά γρήγορα, αλλά το περιεχόμενο της αποθήκης καταστράφηκε, όπως και έπιπλα σε εξωτερικό χώρο κοντά στην αποθήκη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network