MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπό κράτηση 3 πρόσωπα για παράνομη εργοδότηση στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Μετά από έλεγχο σε ταχυφαγείο στην Πάφο – Αφού ανακρίθηκαν, παραδέχθηκαν τη διάπραξη του αδικήματος και στη συνέχεια κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα στο Δικαστήριο

Υπό κράτηση τέθηκαν τρία πρόσωπα για παράνομη απασχόληση και παράνομη εργοδότηση.

Advertisement

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες στις 10.00πμ μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης μετέβησαν για έλεγχο σε ταχυφαγείο επί της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πάφο, όπου εντοπίστηκαν εντός του εστιατορίου να εργάζονται χωρίς άδεια, ένα πρόσωπο ηλικίας 25 ετών, αιτητής πολιτικού ασύλου και δεύτερο πρόσωπο, ηλικίας 22 ετών, επίσης αιτητής πολιτικού ασύλου.

Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης απασχόλησης και οδηγήθηκαν στο τμήμα μικροπαραβάσεων.

Ακολούθως, αφού ανακρίθηκαν, παραδέχθηκαν τη διάπραξη του αδικήματος και στη συνέχεια κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα στο Δικαστήριο.

Επίσης κατηγορήθηκε η εργοδότρια τους, ηλικίας 32 ετών, για το αδίκημα παράνομης εργοδότησης και αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί και αυτή αργότερα ενώπιον της δικαιοσύνης.

Πηγή: KYPE

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network