MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπό κράτηση 26χρονος για τα αδικήματα της πλαστοπροσωπίας και πλαστογραφίας

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό κράτηση 26χρονος για τα αδικήματα της πλαστοπροσωπίας και πλαστογραφίας – Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι εκ πρώτης όψεως το δελτίο ταυτότητος είναι πλαστό

Υπό κράτηση τέθηκε 26χρονος για τα αδικήματα της πλαστοπροσωπίας, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Advertisement

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου χθες το πρωί παρουσιάστηκε στον αερολιμένα Πάφου για να αναχωρήσει με πτήση με προορισμό την Γερμανία άντρας, ο οποίος, φέρεται να παρουσίασε μια γαλλική ταυτότητα στο όνομα άλλου προσώπου.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι εκ πρώτης όψεως το δελτίο ταυτότητος είναι πλαστό. Ανακρινόμενος προφορικά στην μητρική του γλώσσα την Γαλλική παραδέχτηκε ότι τα πραγματικά του στοιχεία είναι άλλα.

Ακολούθως αυτός συνελήφθη για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας. Από περαιτέρω έλεγχο που έγινε μέσω του συστήματος της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι τα πραγματικά του στοιχεία είναι όπως τα ανέφερε κατά την ανάκριση του και όπως διαφάνηκε φέρεται να ήταν αιτητής πολιτικού ασύλου με ημερομηνία υποβολής 10.3.20 η οποία εκκρεμεί ακόμη.

Ως εκ τούτου ο 26χρονος διαμένει μόνιμα στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για τα πιο πάνω αδικήματα που αντιμετωπίζει.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network