MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπό κράτηση 22χρονος για διάρρηξη καταστήματος στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Στα κρατητήρια οδηγήθηκε 22χρονος που συνελήφθη για διάρρηξη καταστήματος στη Λεμεσό – Το χρονικό της υπόθεσης

Advertisement

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού παρουσιάστηκε σήμερα για έκδοση διατάγματος κράτησής του, 22χρονος ο οποίος συνελήφθη χθες, από μέλη της Αστυνομίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης καταστήματος, κλοπής και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Η υπόθεση αφορά διάρρηξη καταστήματος που βρίσκεται στην επαρχία Λεμεσού και διαπράχθηκε στις 20 Αυγούστου, 2018.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.40 τα ξημερώματα της 20ης Αυγούστου, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για πιθανή διάρρηξη υποστατικού στην επαρχία Λεμεσού. Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, όπου με την άφιξη τους αντιλήφθηκαν νεαρό άντρα μέσα στο υποστατικό, ο οποίος ωστόσο τράπηκε αμέσως σε φυγή και εισήλθε σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε παραπλήσιο σημείο.

Στη θέση οδηγού του αυτοκινήτου βρισκόταν 21χρονος, ο οποίος αμέσως εκκίνησε το όχημα του και προσπάθησε να διαφύγει. Τα μέλη της Αστυνομίας κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο και τον 21χρονο οδηγό του, τον οποίο και συνέλαβαν, ενώ ο πρώτος ύποπτος τράπηκε σε φυγή πεζός.

Αφού κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 22χρονου, εναντίον του εκδόθηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου αυτός συνελήφθη γύρω στις 9.40 χθες το βράδυ από μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λεμεσού.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού ενέκρινε σήμερα το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης εναντίον του 22χρονου για χρονική περίοδο τεσσάρων ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal