MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπό κράτηση 2 νεαροί για υπόθεση ληστείας και απαγωγής στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Οδήγησαν τον παραπονούμενο σε υποκατάστημα τράπεζας και με απειλές να τον εξανάγκασαν να προβεί σε ανάληψη από την αυτόματη ταμειακή μηχανή – Το χρονικό της υπόθεσης

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 19 και 20 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπό διερεύνηση υπόθεση ληστείας, απαγωγής, απαίτησης χρημάτων με απειλές, κλοπής και εκβίασης.

Advertisement

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, 13 Σεπτεμβρίου 2020, από 36χρονο κάτοικο Πάφου. Σύμφωνα με την καταγγελία, γύρω στις 5.30μ.μ. της 12ης Σεπτεμβρίου 2020, τέσσερα πρόσωπα, ένα εκ των οποίων γνωρίζει ο παραπονούμενος, εισήλθαν στην οικία του και απειλώντας τον ίδιο και τη συμβία του, φέρονται να έκλεψαν διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής αξίας €2,000 περίπου.

Ακολούθως οι δράστες φέρονται να οδήγησαν τον παραπονούμενο σε υποκατάστημα τράπεζας και με απειλές να τον εξανάγκασαν να προβεί σε ανάληψη από την αυτόματη ταμειακή μηχανή, χρηματικού ποσού ύψους €1,260, από τον τραπεζικό του λογαριασμό. Σύμφωνα με τον 36χρονο, τα χρήματα δόθηκαν σε ένα από τους τέσσερις δράστες.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 20 και 19 ετών. Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό 8ήμερη κράτηση.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network