MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Yπό επταήμερη κράτηση οι δυο ύποπτοι για τα 11 κιλά ναρκωτικά στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Yπό κράτηση οι δυο ύποπτο που συνελήφθησαν χθες για τα 11 κιλά ναρκωτικά στη Λεμεσό – Η ΥΚΑΝ χάλασε κοντραμπάντο έξω από ξενοδοχείο – Υπό κράτηση τελεί και Γερμανός 

Advertisement

Διάταγμα κράτησης επτά ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 33χρονου και του 38χρονου, που συνελήφθηκαν χθες σε σχέση με τον εντοπισμό 11 κιλών κάνναβης σε ταξιδιωτική βαλίτσα που μετέφερε 52χρονος Γερμανός, ο οποίος τελεί ήδη υπό 8ήμερη κράτηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 33χρονος, αν και αρχικά αρνήθηκε εμπλοκή, παραδέχθηκε στη συνέχεια πως ήταν ο οδηγός του οχήματος ενοικιάσεως που θα παραλάμβανε τα ναρκωτικά από τον Γερμανό, έξω από ξενοδοχείο της Λεμεσού.

Ο 38χρονος, που φέρεται ως το άτομο που μεσολάβησε για την ενοικίαση του οχήματος, αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση, ενώ μετά τη σύλληψη του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, καθώς ανέφερε πως ένιωθε αδιαθεσία.

Μετά τη διαδικασία, που διεξήχθη στο δικαστήριο, ο 38χρονος ζήτησε όπως μεταφερθεί ξανά στο νοσοκομείο, στο οποίο επίσης νοσηλεύεται και ο 52χρονος Γερμανός, που χθες τέθηκε υπό 8ήμερη κράτηση.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Δεν μπόρεσε

Protathlima