MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπό επταήμερη κράτηση οι 16 για το σκάνδαλο της ΣΠΕ

Advertisement

Sponsored by exness

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για έκδοση ενταλμάτων προσωποκράτησης των 16 υπόπτων για το σκάνδαλο της ΣΠΕ Αγίας Φύλας – Η διαδικασία είχε διακοπεί χθες στις 8 το βράδυ και επανάρχισε σήμερα το πρωί – Οι 16 ύποπτοι διανυκτέρευσαν σε διαφορετικούς σταθμούς για να μην έχουν επαφές μεταξύ τους

Advertisement

Υπό επταήμερη κράτηση έθεσε τους 16 ύποπτους που συνελήφθηκαν για την υπόθεση της ΣΠΕ Αγίας Φύλας το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού. Οι 16 οδηγήθηκαν εκ νέου σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου για να ολοκληρωθεί η διαδικασία έκδοσης ενταλμάτων προσωποκράτησης τους.

Προηγούμενη ενημέρωση 

Συνέχεια στη διαδικασία προσωποκράτησης των 16 υπόπτων για το σκάνδαλο της ΣΠΕ Αγίας Φύλας θα δώσει σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού. Χθες μετά από μια μαραθώνια διαδικασία που ξεκίνησε στις 11 το πρωί και διακόπηκε στις 8 το βράδυ το δικαστήριο άκουσε τις αγορεύσεις των 16 υπόπτων, συνεχεία η οποία θα συνεχιστεί σήμερα.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης τους, αγόρευαν για ώρες, αφού έφεραν ένσταση στο αίτημα της αστυνομίας για την κράτηση των πελατών τους.

Η υπόθεση στην οποία φέρονται να εμπλέκονται τα 19 πρόσωπα, αφορά 11 περιπτώσεις χορήγησης δανείων που εξασφαλίστηκαν μεταξύ 2007 – 2009,  για ποσό που πλησιάζει τα 12 εκατομμύρια ευρώ.

 Τα αδικήματα που διερευνώνται σε βάρος τους, αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία για καταδολίευση, εξασφάλιση αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, απάτη, κλοπή από διευθυντές ή αξιωματούχους εταιρειών, κλοπή από γραμματείς, τήρηση ψευδών λογαριασμών, πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστών εγγράφων, πρόκληση εκτέλεσης εγγράφων με ψευδείς παραστάσεις και αδικήματα κατά παράβαση του νόμου για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Για την υπόθεση καταζητούνται άλλα τρία πρόσωπα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network