MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπό έλεγχο σε μεγάλο βαθμό η πυρκαγιά στα κατεχόμενα

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό έλεγχο σε μεγάλο βαθμό η πυρκαγιά στα Πάναγρα ανακοίνωσαν στα κατεχόμενα «αστυνομία» και «πυροσβεστική» – Προσπαθούν να ελέγξουν τυχόν εστίες αναζωπύρωσης

Υπό έλεγχο έχει τεθεί σε μεγάλο βαθμό η πυρκαγιά που ξέσπασε στα κατεχόμενα Πάναγρα το μεσημέρι, ανακοίνωσε η «αστυνομία» και ο «διευθυντής» της «πυροσβεστικής».

Advertisement

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο «διευθυντής» της «πυροσβεστικής», Ραμαντάν Γκιούρπιναρ ανέφερε στο τ/κ «πρακτορείο ειδήσεων» ότι οι προσπάθειες από αέρος και από την ξηρά βοήθησαν στο να τεθεί η πυρκαγιά υπό έλεγχο σε μεγάλο βαθμό το απόγευμα. Οι προσπάθειες πλήρους κατάσβεσης, πρόσθεσε, συνεχίζονται και γι’ αυτό τα ελικόπτερα εξακολουθούν να ρίχνουν νερό. Προσπαθούν επίσης να ελέγξουν τυχόν εστίες αναζωπύρωσης.

Παρόμοια ήταν και η ανακοίνωση της «αστυνομίας» επί του θέματος. Η «αστυνομία» ανακοίνωσε επίσης ότι ένα άτομο έχασε την ισορροπία του, έπεσε και τραυματίστηκε από σιδερένιο μαχαίρι στο στομάχι του και η θεραπεία του συνεχίζεται. Ανέφερε επίσης ότι στο κατεχόμενο Διόριος, 3 σπίτια υπέστησαν ζημιές από την πυρκαγιά.

Η ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί μετέδωσε ότι ο «υπουργός γεωργίας» μίλησε με τον ιδιοκτήτη ενός σπιτιού που κάηκε, χωρίς να αναφέρει την περιοχή. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δήλωσε στον Ντουρσούν Ογούζ: «Λυπάμαι πάρα πολύ. Λυπάμαι αυτά τα δέντρα που κάηκαν».

Ο «διευθυντής» της «πυροσβεστικής ανέφερε επίσης ότι σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς, από τη φωτιά υπέστησαν ζημιές περίπου χίλια στρέμματα ξερά χόρτα, θαμνώδεις και δασικές εκτάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network