MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην τριώροφη οικοδομή κοντά στην οδό Λήδρας. Εκκενώθηκαν 11 διαμερίσματα (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Τελική κατάσβεση της πυρκαγιάς στο διαμέρισμα του ισογείου στην τριώροφη οικοδομή κοντά στην οδό Λήδρας – Εκκενώθηκαν 11 διαμερίσματα – Αύριο οι εξετάσεις για τα αίτια – Το ευχαριστώ του Κεττή στους αστυνομικούς

Ενάμιση ώρα μετά τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε σε τριώροφη οικοδομή στην εντός των τειχών Λευκωσία και συγκεκριμένα σε παράδρομο της οδού Λήδρας.

Advertisement

Όπως είχε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ της η Cyprus Times, η φωτιά εκδηλώθηκε στο ισόγειο που αποτελείται από διαμερίσματα. Κατά την επιχείρηση εκκενώθηκαν συνολικά 11 διαμερίσματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή, γίνεται τελική κατάσβεση στο διαμέρισμα του ισογείου όπου και εκδηλώθηκε η πυρκαγιά ενώ ευτυχώς δεν καταγράφηκε οποιοσδήποτε τραυματισμός.

Τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά θα διερευνηθούν αύριο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ο κύριος Κεττής εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες στους αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Λήδρας για τη συμβολή τους και τη βοήθεια που προσέφεραν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στην όλη επιχείρηση κατάσβεσης, εκκένωσης και έρευνας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network