MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην περιοχή Σολέας. Διαχειρίσιμη κατάσταση, λέει ο ΥΠΕΣ

Advertisement

Sponsored by exness

Σε καλό δρόμο για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς στην περιοχή της Σολέας – Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά – Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Τμήμα Δασών – Θα αποτελεί συχνό φαινόμενο αναφέρει ο Ανδρέας Χρίστου, εκπρόσωπος τύπου του Τμήματος Δασών

Advertisement

Υπό μερικό έλεγχο έχουν θέσει οι πυροσβεστικές δυνάμεις την πυρκαγιά που ξέσπασε λόγω αναζωπύρωσης στην περιοχή του Σινά Όρους, δυτικά της καμένης περιοχής στη Σολέα.

Η άμεση επέμβαση τόσο των επίγειων όσο και των πτητικών μέσων, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Δασών, απέτρεψαν την επέκταση της φωτιάς.

Όπως δήλωσε ο Εκτελών χρέη Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής  Ανδρέας Χριστοφή στο σημείο ανταποκρίθηκαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Δασών ενώ έσπευσαν και τρία πτητικά μέσα υπό το φόβο επέκτασης της πυρκαγιάς.

Εξάλλου όπως  μας λέχθηκε από τον Υπεύθυνο του Τμήματος Δασών Ανδρέα Χρίστου οι αναζωπυρώσεις θα αποτελούν συχνό φαινόμενο τις επόμενες μέρες.  

Διαχειρίσιμη η κατάσταση , λέει ο ΥΠΕΣ

Η κατάσταση φαίνεται να είναι διαχειρίσιμη, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εσωτερικών, Σωκράτης Χάσικος, ερωτηθείς για την αναζωπύρωση της πυρκαγιάς στο Σινά Όρος.

Ο κ. Χάσικος είπε πως για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν τρία ελικόπτερα και ένα αεροπλάνο, καθώς και επίγειες δυνάμεις.

«Φαίνεται να είναι διαχειρίσιμη η κατάσταση, να είναι υπό έλεγχο», είπε ο κ. Χάσικος, προσθέτοντας πως δεν πρέπει να δημιουργείται πανικός.

Ερωτηθείς αν ο ίδιος ή και άλλοι Υπουργοί θα μεταβούν στην περιοχή, απάντησε πως αν χρειαστεί θα πάνε.

Πρόσθεσε πως ο ίδιος βρίσκεται στο Υπουργείο Εσωτερικών και είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Διευθυντή του Τμήματος Δασών, Τάκη Τσιντίδη, ο οποίος τον ενημερώνει.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network