MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπό έλεγχο η φωτιά στο Πεντάκωμο. Σε επιφυλακή δυνάμεις για τυχόν αναζωπύρωση (video-pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Μάχη πέντε και πλέον ωρών με την πύρινη λαίλαπα στο Πεντάκωμο – Kατέκαυσε συνολική έκταση περίπου 40 εκταρίων– Στο μέρος δυνάμεις πυρόσβεσης

Μάχη με τις φλόγες για περίπου 5 ώρες έδωσαν τα μέλη της Πυροσβεστικής, με εναέρια μέσα και άλλες μονάδες από διάφορα τμήματα, έτσι ώστε να τεθεί η πυρκαγιά υπό έλεγχο στις 21:30 το βράδυ.

Advertisement

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα η Cyprus Times, η φωτιά ξέσπασε στις 15:55 το μεσημέρι, παρά την έξοδο αυτοκινητόδρομου Λεμεσού- Λευκωσίας, προς το χωριό Πεντάκωμο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου 40 εκταρίων από άγρια βλάστηση, ελιές και χαρουπόδεντρα και πεύκα. Να σημειωθεί πως από την πυρκαγιά δεν κινδύνευσαν κατοικίες.

Για την κατάσβεση εργάστηκαν 6 οχήματα της Πυροσβεστικής από Επαρχία Λεμεσού και 18 πυροσβέστες της ΕΜΑΚ, 5 οχήματα από το Τμήμα Δασών με 15 δασοπυροσβέστες , 1 όχημα από το Ταμείο Θήρας, 5 εναέρια μέσα (2 ελικόπτερα και 3 αεροσκάφη), τρεις κινητές μονάδες πυρόσβεσης της Πολιτικής Άμυνας αποτελούμενες από 16 άτομα καθώς και εκσκαφείς.

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι και για αυτό τον λόγο στο μέρος παρέμειναν δυνάμεις πυρόσβεσης για τυχόν αποφυγή αναζωπύρωση της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network