MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπό διήμερη κράτηση δύο πρόσωπα για την απόδραση κρατούμενου στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Υπόθεση απόδρασης από νόμιμη κράτηση στην Πάφο – Δυο προσωποκρατήσεις- Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Διάταγμα διήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 23χρονο και 34χρονη, οι οποίοι συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις απόδρασης από νόμιμη κράτηση και συνέργειας μετά τη διάπραξη κακουργήματος, αντίστοιχα.

Advertisement

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10μ.μ. χθες, μετά από πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία, μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου και του ΟΠΕ Λεμεσού, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, ανέκοψαν για έλεγχο στην περιοχή Γερμασόγειας στη Λεμεσό, αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονη, ενώ συνοδηγός ήταν ο 23χρονος καταζητούμενος.

Ο 23χρονος συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του, ενώ η 34χρονη συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη κακουργήματος και τέθηκαν υπό κράτηση.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, ο 23χρονος προσήχθη στο δικαστήριο προκειμένου να καταχωρηθεί σε βάρος του και δυο αλλοδαπών γυναικών υπόθεση ληστείας για την οποία είχε συλληφθεί.

Ενώ είχε καταχωρηθεί η υπόθεση και το δικαστήριο είχε ορίσει την ακρόαση για τις 18 Ιανουαρίου με τον 23χρονο να παραμένει υπό κράτηση, με βάση την απόφαση, βγαίνοντας από την αίθουσα αυτός κατάφερε να αποδράσει ενώ φορούσε χειροπέδες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network