MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΥΠΕΞ: Κανένα περιστατικό με Κύπριο ομογενή στις ΗΠΑ από τον τυφώνα «Matthew»

Advertisement

Sponsored by exness

Η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στις ΗΠΑ έχει ενεργοποιήσει τηλεφωνική γραμμή εκτάκτου ανάγκης σχετικά με τον τυφώνα Matthew, ενώ βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις αμερικανικές αρχές για τυχόν κύπριους πολίτες που επηρεάζονται και χρειαστούν ενδεχόμενη συνδρομή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, από την μέχρι τώρα πληροφόρηση δεν προκύπτει οποιοδήποτε περιστατικό που να αφορά Κύπριο πολίτη.

Advertisement

Σημειώνεται ότι οι Κύπριοι που βρίσκονται ή κατοικούν στις πληγείσες περιοχές, σε περίπτωση ανάγκης μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με την Πρεσβεία στην Ουάσιγκτον, στον αριθμό +1 202 681 1162.

Η πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στις ΗΠΑ βρίσκεται επίσης σε απευθείας επαφή με τους Επίτιμους Προξένους της σε όλες τις επηρεαζόμενες πολιτείες και επιπρόσθετα με τη Γενική Πρόξενο της Ελλάδας στην Τάμπα της Φλώριδα (αριθμός τηλεφώνου +1 813 690 0188) καθώς και με την πρόεδρο του εκεί Παγκύπριου Συνδέσμου για ταχύτερη αποτελεσματική ανταπόκριση στην περίπτωση που Κύπριοι πολίτες επηρεαστούν με οποιοδήποτε τρόπο από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στις περιοχές αυτές.

Σε περίπτωση ανάγκης επικοινωνίας, οι Κύπριοι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν επίσης με τον Λειτουργό Υπηρεσίας στο ΥΠΕΞ, στο τηλέφωνο +357 99660129 και το Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων του ΥΠΕΞ στα τηλέφωνα +35722801000 και +35797775998.

Ο τυφώνας Matthew που έπληξε την Καραϊβική, αυτή την περίοδο απειλεί με έντονα καιρικά φαινόμενα τις νότιο-ανατολικές περιοχές των Ηνωμένων Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ) με πορεία προς τα βόρεια.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network