MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπέστη ακρωτηριασμό σε 3 δάκτυλα ο 11χρονος στην Πάφο. Τραύματα και στις παλάμες από την κροτίδα

Advertisement

Sponsored by exness

Τις συνθήκες τραυματισμού 11χρονου αγοριού από έκρηξη κροτίδας διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο – Υπέστη ακρωτηριασμό σε τρία δάχτυλα – Noσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική – Τραύματα και στις παλάμες των χεριών του

Τρία είναι τα δάκτυλα που υπέστησαν ακρωτηριασμό στον 11χρονο από την Πάφο, ύστερα  από την έκρηξη κροτίδας και τον τραυματισμό του.

Advertisement

Ο 11χρονος, σε κάποια στιγμή εισήλθε στο σπίτι τραυματισμένος λέγοντας στους γονείς του ότι βρήκε κροτίδα στο δρόμο την οποία πήρε και ακολούθησε η έκρηξή της με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, χθες το απόγευμα, σε χωριό της επαρχίας Πάφου, ο 11χρονος φέρεται να άναψε με αναπτήρα, μία κροτίδα που κρατούσε, ωστόσο πριν προλάβει να τη ρίξει στο έδαφος, η κροτίδα εξερράγηκε.

Από την έκρηξη ο ανήλικος υπέστη ακρωτηριασμό των τριών μεσαίων δακτύλων του αριστερού του χεριού, καθώς και τραυματισμό στις παλάμες των χεριών του.

Ο 11χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και στη συνέχεια σε ιδιωτική κλινική, για νοσηλεία.

Στη σκηνή διενήργησαν εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, με τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network