MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπερπλήρης η Παιδιατρική Κλινική του Μακάρειου λόγω Γρίπης Α

Advertisement

Sponsored by exness

6 μικρά παιδιά νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο με επιβεβαιωμένη Γρίπη Α – Άλλα 5 με συμπτώματα γρίπης – Υπερπλήρης η Παιδιατρική Κλινική – Συνεχίζει να βρίσκεται σε έξαρση o ιός

Υπερπλήρης είναι τις τελευταίες ημέρες η Παιδιατρική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου από παιδάκια τα οποία έχουν νοσήσει με τον ιό H1N1 αλλιώς γρίπη Α.

Advertisement

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στην Cyprus Times o Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου Δρ. Αβραάμ Ηλίας, αν και είναι υπερπλήρης η παιδιατρική κλινική ωστόσο δεν καταγράφεται κάποιο σοβαρό περιστατικό.

Σημειώνεται πως έξι παιδιά έχουν επιβεβαιωθεί με γρίπη Α ενώ άλλα πέντε νοσηλεύονται με συμπτώματα, χωρίς όμως να έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.

Τα περιστατικά σύμφωνα με τηλεοπτικές δηλώσεις της Διευθύντριας των Ιατρικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας, Ελισάβετ, έφτασαν τα 168 ανά το παγκύπριο.

Την πρωτιά στα κρούσματα Γρίπης Α’ κατέχει η Λεμεσός

Τα συμπτώματα που παρατηρούνται στις περιπτώσεις αυτές είναι σύμφωνα με τους ειδικούς, ρίγος, πυρετός, κακουχία, αδυναμία λοίμωξη του αναπνευστικού, καταρροή, βήχας και σε κάποιες περιπτώσεις διάρροιες.

Οι αρμόδιοι συστήνουν όπως οι πολίτες επισκέπτονται τους προσωπικούς ιατρούς, εάν τα συμπτώματα που παρουσιάζουν δεν υποχωρούν, αλλά και να εμβολιάζονται έγκαιρα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network