MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπέρ της Κυπριακής Δημοκρατίας η απόφαση στην υπόθεση της FBME 

Advertisement

Sponsored by exness

Υπέρ της Κυπριακής Δημοκρατίας αποφάνθηκε το Διαιτητικό Δικαστήριο στην υπόθεση της FBME – Πλήρης ικανοποίηση της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου

Απόφαση υπέρ της Κυπριακής Δημοκρατίας εξέδωσε σήμερα το απόγευμα το Διαιτητικό Δικαστήριο στο Παρίσι σε σχέση με το κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας FBME στην Κύπρο.

Advertisement

Η Κεντρική Τράπεζα, δια της εκπροσώπου Τύπου Αλίκης Στυλιανού, εξέφρασε «πλήρη ικανοποίηση» για την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου στο Παρίσι.

Η απόφαση επεσήμανε η κ. Στυλιανού, μιλώντας στο ΚΥΠΕ, «δεικνύει τις ορθές αποφάσεις και ενέργειες από πλευράς διοίκησης και προσωπικού της Κεντρική Τράπεζας της Κύπρου».

Υπενθυμίζεται ότι η ΚΤΚ έθεσε το υποκατάστημα της FBME κάτω από εξυγίανση και στις 21 Δεκεμβρίου 2015 ανακάλεσε την άδεια που χορηγήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2003 στην FBME Bank Ltd της Τανζανίας για λειτουργία υποκαταστήματος στην Κύπρο.

Η διαδικασία της Διαιτησίας βρισκόταν σε εξέλιξη από το δεύτερο εξάμηνο του 2014. Οι ιδιοκτήτες της FBME διεκδικούσαν αποζημίωση κατά της Δημοκρατίας της Κύπρου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network