MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας ΓΕΕΦ και Πολιτική Άμυνα

Advertisement

Sponsored by exness

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν ΓΕΕΦ και Πολιτική Άμυνα – Στόχος ο καλύτερος συντονισμός και αποτελεσματικότητα

Advertisement

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ) και η Πολιτική Άμυνα υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας, με στόχο “τη θεσμοθέτηση των αναγκαίων διαδικασιών, προκειμένου τα μέρη να δρουν, στον ελάχιστο δυνατό χρόνο, συντονισμένα και αποτελεσματικά, τόσο σε περίοδο ειρήνης, όσο και σε περίοδο εκτάκτου ανάγκης, κρίσης ή/και πολέμου, ώστε να εξασφαλίζεται υψηλό επίπεδο επικοινωνίας και να αξιοποιούνται, στο μέγιστο δυνατό βαθμό, οι δυνατότητές τους, πάντοτε σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους Νόμους της Δημοκρατίας”.

Σύμφωνα με σημερινή επίσημη ανακοίνωση, η σύναψη του Μνημονίου Συνεργασίας πραγματοποιήθηκε χθες στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς, από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Γεώργιο Μπασιακούλη και τον Αν. Διοικητή Πολιτικής Άμυνας Λουκά Χατζημιχαήλ.

Μετά από πολύχρονη συνεργασία μεταξύ της Δύναμης Πολιτικής Άμυνας και της Εθνικής Φρουράς, όπως αναφέρεται, το Μνημόνιο εγκαθιδρύει, σε επίσημη πλέον μορφή, το πλαίσιο συνεργασίας των δύο πλευρών και ενθαρρύνει ένα πρόγραμμα κοινών δραστηριοτήτων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network