MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπεγράφη η νέα συμφωνία για τον χρηματοδοτικό μηχανισμό στήριξης των δικοινοτικών τεχνικών επιτροπών 

Advertisement

Sponsored by exness

Υπεγράφη η νέα συμφωνία για τον χρηματοδοτικό μηχανισμό στήριξης των δικοινοτικών τεχνικών επιτροπών –  Η ανακοίνωση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Advertisement

Υπεγράφη η νέα συμφωνία για τον χρηματοδοτικό μηχανισμό στήριξης των δικοινοτικών τεχνικών επιτροπών η οποία προβλέπει ότι η συμβολή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα είναι 1 εκατομμύριο ευρώ και θα έχει διάρκεια δύο ετών.

Ανακοίνωση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναφέρει ότι «ο μηχανισμός θα στηρίξει το έργο των τεχνικών επιτροπών οι οποίες έχουν συσταθεί από τους δύο ηγέτες υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών με στόχο να διευκολυνθεί η συνεργασία και να ενισχυθούν οι επαφές και η αλληλοκατανόηση των δυο κοινοτήτων μέσω της αντιμετώπισης ζητημάτων που επηρεάζουν την καθημερινή ζωή του κόσμου».

Προσθέτει ότι «οι δράσεις του μηχανισμού αποσκοπούν να συμβάλουν στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης και, μέσω αυτού, σε μια συνολική διευθέτηση του Κυπριακού».

«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο της υποστήριξης της προς τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης, ανακοινώνει την υπογραφή με το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών (UNDP) της νέας συμφωνίας για την χρηματοδοτικό μηχανισμό στήριξης των δικοινοτικών τεχνικών επιτροπών» αναφέρει η ανακοίνωση.

Η συμφωνία προβλέπει ότι η συμβολή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα είναι 1 εκατομμύριο ευρώ και θα έχει διάρκεια δύο ετών καταλήγει η  ανακοίνωση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network