MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπαρχηγός Αστυνομίας: «Δεν υπάρχει το τέλειο έγκλημα…» Οι πληροφορίες για πιτζάμες με κηλίδες αίματος (video)

Advertisement

Sponsored by exness

7η μέρα ερευνών για το διπλό φονικό του Στροβόλου – Ενισχυμένη εργάζεται η ανακριτική ομάδα που ανέλαβε την υπόθεση – 10 με 15 άτομα ασχολούνται με το στυγερό έγκλημα με μοναδικό στόχο τη διαλεύκανση του – «Δεν υπάρχει το τέλειο έγκλημα» λέει ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης

Advertisement

Συνεχείς έρευνες, αξιολόγηση στοιχείων και λήψη καταθέσεων, με την ανακριτική ομάδα που διερευνά την υπόθεση του στυγερού διπλού εγκλήματος του Στροβόλου, να εργάζεται από χθες ενισχυμένη με στόχο τη διαλεύκανση του εγκλήματος που εδώ και εφτά μέρες συγκλονίζει το παγκύπριο.

«Η Αστυνομία εργάζεται μεθοδικά, με αντικειμενικότητα και επαγγελματισμό. Δεν είμαι εξ εκείνων που πιστεύουν στο τέλειο έγκλημα, γι’ αυτό αισιοδοξώ ότι στο τέλος της ημέρας η υπόθεση αυτή θα εξιχνιαστεί. Πρέπει να εξιχνιαστεί» ανέφερε μιλώντας από τη Λεμεσό ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης.

Κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Πολίτης» και αναφέρουν ότι οι ανακριτές έχουν πλέον στα χέρια τους ένα σημαντικό τεκμήριο -μία πιτζάμα με μερικές κηλίδες αίματος η οποία βρέθηκε καλά κρυμμένη στην οικία του άτυχου ζεύγους Χατζηγεωργίου στην οδό Ζαλόγγου- ο Υπαρχηγός είπε ότι η Αστυνομία δεν πρόκειται να προβεί σε αποκαλύψεις.

Κληθείς ο Υπαρχηγός να απαντήσει αν η αστυνομία έχει εικόνα για κίνητρα, κατεύθυνση, αλλά και πιθανούς υπόπτους, σημείωσε ότι «η αστυνομία ξέρει τι κάνει, έχει και αυτά που έχετε αναφέρει». «Βαίνουμε καλώς, η πορεία των ανακρίσεων είναι πολύ καλή και θεωρούμε ότι σύντομα θα έχουμε καλά αποτελέσματα», τόνισε.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κύριος Μιχαηλίδης είπε ότι «η Αστυνομία ξέρει τι κάνει και βαίνουμε καλώς. Η πορεία των ανακρίσεων είναι πολύ καλή και θεωρούμε ότι σύντομα θα έχουμε καλά αποτελέσματα».

Στο μεταξύ, στην πρώτη του τοποθέτηση επί του θέματος, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου, ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι όσο λιγότερο μιλάμε γι’ αυτή την υπόθεση αυτή τη στιγμή είναι καλύτερα.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Υπαρχηγού της Αστυνομίας Κύπρου Μιχαηλίδη.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network