MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΥΠΑΝ: Αδιανόητο το ΑΚΕΛ να επιχειρεί με νομοθετική ρύθμιση διορισμό καθηγητών σε πανεπιστήμιο

Advertisement

Sponsored by exness

Αδιανόητο να επιχειρείται από κόμμα με νομοθετική ρύθμιση ο διορισμός καθηγητών σε πανεπιστήμιο, αναφέρει το ΥΠΑΝ

Είναι αδιανόητο ένα πολιτικό κόμμα να επιχειρεί με νομοθετική ρύθμιση να διορίσει καθηγητές σε πανεπιστήμιο, αναφέρει, σε ανακοίνωση του αναφορικά με τροπολογία στα νομοσχέδια για την ένταξη του ΑΞΙΚ στο ΤΕΠΑΚ, το Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ).

Advertisement

Αναφορικά με τα νομοσχέδια για την ένταξη του ΑΞΙΚ στο ΤΕΠΑΚ που έχουν τεθεί ενώπιον της Βουλής για ψήφιση, το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας επισημαίνει ότι «στο Μνημόνιο που έχει υπογραφεί μεταξύ του ΥΠΠΑΝ και του ΤΕΠΑΚ υπάρχουν σαφείς συμφωνηθείσες πρόνοιες για την απασχόληση του προσωπικού του ΑΞΙΚ και δεν ενδείκνυται οποιαδήποτε παρέμβαση στα όσα προνοήθηκαν και διασφαλίζουν τα δικαιώματα του προσωπικού».

«Σε σχέση με τροπολογία που κατέθεσε το ΑΚΕΛ και θα τεθεί σε ψηφοφορία, θεωρείται εντελώς αδόκιμο και απαράδεκτο να γίνεται νομοθετική παρέμβαση σχετικά με την επιλογή του διδακτικού προσωπικού. Είναι αδιανόητο ένα πολιτικό κόμμα να επιχειρεί με νομοθετική ρύθμιση να διορίσει καθηγητές σε πανεπιστήμιο», καταλήγει.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network