MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΥΠΑΜ: Υψηλό το επίπεδο της Ε.Φ. σε σχέση με το προσωπικό 

Advertisement

Sponsored by exness

 Υψηλό το επίπεδο της Ε.Φ. σε σχέση με το προσωπικό, ανέφερε ο ΥΠΑΜ – Σε δηλώσεις του με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Στρατού Ξηράς

Advertisement

Την θέση ότι το επίπεδο στην Εθνική Φρουρά είναι πολύ υψηλό σε σχέση με το προσωπικό εξέφρασε με δηλώσεις του στην Πάφο ο Υπουργός Άμυνας Σάββας Αγγελίδης.
Σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της μεγάλης εκδήλωσης που συνδιοργάνωσαν  στην Πλατεία 28ης Οκτωβρίου  η Εθνική Φρουρά και ο Δήμος Πάφου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Στρατού Ξηράς, ο κ. Αγγελίδης ανέφερε πως στόχος του Υπουργείου του είναι η συνεχής αναβάθμιση της Εθνικής Φρουράς όσο αφορά τόσο τον εξοπλισμό αλλά και την άρτια κατάρτιση του προσωπικού .

Σχετικά με την τουρκική NAVTEX, ο Υπουργός Άμυνας είπε πως είναι γεγονός ότι έχει ανανεωθεί αυτή η παράτυπη NAVTEX . Όπως ανέφερε η  Κυπριακή Δημοκρατία σε συνεννόηση με διάφορες αρχές ουσιαστικά προβαίνει  σε ενέργειες ,συνεχίζει  τον προγραμματισμό όσον αφορά το ενεργειακό της πρόγραμμα και πιστεύει σημείωσε, ότι σε αυτές τις προκλήσεις έχουν δοθεί απαντήσεις με την δική μας συμπεριφορά, συμπεριφορά χαμηλών τόνων, σύνεση  αλλά και εργασία, συμπλήρωσε .

Επιπρόσθετα ο Υπουργός Άμυνας δεν θέλησε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο αν θα αναλάβει ο ίδιος το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ακολούθως αναφέρθηκε στην  αλλαγμένη εικόνα της Πάφου και είπε πως  θα ζητήσει από τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος να τον προσκαλέσει να περπατήσουν την Πάφο, διότι , όπως σημείωσε, γίνεται ένα πολύ εξαιρετικό έργο. Η Πλατεία ανέφερε είναι ένα  δείγμα αλλά έχει αντιληφθεί ότι στο σύνολο η Πάφος έχει αναβαθμιστεί, συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στην διοργάνωση της εκδήλωσης ο κ. Αγγελίδης ευχαρίστησε τόσο τον Δήμαρχο Πάφου για την φιλοξενία στον όμορφο χώρο του αλλά και την πρωτοβουλία του Αρχηγού της Ε.Φ. έτσι ώστε με την εξωστρέφεια που δείχνει η Ε.Φ. ουσιαστικά, αποτελεί – όπως είπε-  ένα από τα μέτρα της αναβάθμισης του στρατού ξηράς.

Πιστεύω ότι το έργο που επιτελείται πρέπει να το αγκαλιάσει η κοινωνία και αυτή η εκδήλωση είναι γεγονός ότι είναι προς αυτή την κατεύθυνση, κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal