MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπ. Υγείας: Δεν θα δεχθώ εκτροχιασμό της μεταρρύθμισης στο βωμό κομματικών σκοπιμοτήτων

Advertisement

Sponsored by exness

Σε δηλώσεις προχώρησε μετά το πέρας του Υπουργικού Συμβουλίου ο Υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης απαντώντας στις επικρίσεις του ΑΚΕΛ 

Advertisement

Δεν θα δεχτώ εκτροχιασμό της όλης προσπάθειας για τη μεταρρύθμιση της Υγείας στο βωμό των κομματικών σκοπιμοτήτων είπε σήμερα ο Υπουργός Υγείας κ. Γιώργος Παμπορίδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Υπουργός Υγείας κληθείς να σχολιάσει τις επικρίσεις του ΑΚΕΛ για τα θέματα της Υγείας, είπε ότι «αντιλαμβάνομαι πλήρως ότι κάποιοι επιθυμούν να μπουν σε μια προεκλογική, ενδεχομένως, περίοδο, ίσως λίγο πρώιμα.

Απευθύνω έκκληση προς όλες τις κατευθύνσεις: το πόνημα για τη μεταρρύθμιση της υγείας έλαβε σάρκα και οστά τους τελευταίους μήνες με τη δική τους στήριξη. Είμαστε στο τελικό στάδιο της έγκρισης των σχετικών νομοσχεδίων από τη Βουλή θα ήταν κρίμα και άδικο για τον κυπριακό λαό που επί πολλές δεκαετίες αναμένει τη μεταρρύθμιση του Συστήματος Υγείας και την εισαγωγή του Γενικού Σχεδίου Υγείας να του στερήσουμε αυτή ακριβώς την προσφορά εξαιτίας κομματικών διαφορών ή σκοπιμοτήτων.

Ειλικρινά παρακαλώ όλους να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μη χρησιμοποιούν την υγεία για προσπορισμό εύκολων πολιτικών κερδών.

Είναι μια διαχρονική ευθύνη που βαραίνει όλους μας ως Πολιτεία, πρέπει να δούμε τον ασθενή κατάματα και να του πούμε ότι είμαστε έτοιμοι να του αποδώσουμε αυτό που δικαιούται χωρίς να μπαίνει μέσα στη διαδικασία οποιαδήποτε άλλη σκοπιμότητα.

Εγώ είμαι στη διάθεση όλων που επιθυμούν λύσεις ριζικές ή ενδιάμεσες για να τις συζητήσω, αλλά δεν θα δεχτώ εκτροχιασμό της όλης προσπάθειας στο βωμό των κομματικών σκοπιμοτήτων».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network