MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Yπ. Εξετάσεων: Αιτήσεις συμμετοχής και πληρωμή τελών σε Εξετάσεις μόνο ταχυδρομικώς. Όλες οι πληροφορίες

Advertisement

Sponsored by exness

Αιτήσεις συμμετοχής και πληρωμή τελών σε Εξετάσεις που οργανώνει η Υπηρεσία Εξετάσεων – Η ανακοίνωση της Υπηρεσίας για διευθέτηση αιτήσεων και πληρωμών – Όλες οι πληροφορίες

Με ανακοίνωσή της η Υπηρεσία Εξετάσεων (Διεύθυνση Ανώτερης Εκπαίδευσης) του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ενεργώντας στα πλαίσια του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου (Καθορισμός Μέτρων για παρεμπόδιση της Εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19) Διάταγμα (Αρ. 2) του 2021, με ισχύ από τις 10.1.2021, ενημερώνει το κοινό για τα ακόλουθα:

Advertisement

Οι αιτήσεις συμμετοχής και η πληρωμή τελών για τις εξετάσεις που αναφέρονται στο Παράρτημα Ι που ακολουθεί πρέπει να υποβάλλονται ταχυδρομικώς στη διεύθυνση:

Υπηρεσία Εξετάσεων Μεγάρων 23 Στρόβολος, 2032 ή Υπηρεσία Εξετάσεων ΥΠΠΑΝ, Τ.Θ. 28777, 2082 Λευκωσία, εντός των καθορισμένων χρονοδιαγραμμάτων της κάθε εξέτασης.

Τα τέλη συμμετοχής στις υπό αναφορά εξετάσεις θα πρέπει, επίσης, να αποστέλλονται ταχυδρομικώς, με ταχυδρομική ή τραπεζική και όχι προσωπική επιταγή, η οποία πρέπει να εκδίδεται στο όνομα: «Γενικός Διευθυντής Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network