MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υλικό από κλειστά κυκλώματα ενώπιον των αρχών για το φονικό

Advertisement

Sponsored by exness

Άκαρπες οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό του φονικού όπλου στο Στρόβολο – Αναμένονται τα αποτελέσματα επιστημονικών και άλλων εξετάσεων –  Υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης θα εξετάσει η Αστυνομία – Δηλώσεις Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας

Advertisement

Η Αστυνομία έχει στην κατοχή της και θα εξετάσει υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στην περιοχή όπου διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης η στυγερή δολοφονία ζεύγους, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σήμερα δεν λήφθηκε μέχρι στιγμής κατάθεση από τον 15χρονο γιο της οικογένειας.

Στο μεταξύ, σήμερα έγιναν, με τη συμμετοχή και ανιχνευτικών σκύλων της Αστυνομίας, εξετάσεις στην περιοχή κοντά στην οικία του άτυχου ζεύγους, στον Στρόβολο, για τυχόν εντοπισμό και άλλων τεκμηρίων που μπορεί να σχετίζονται με την υπόθεση, χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.

‘Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, «έγιναν εξετάσεις στην ευρύτερη περιοχή από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και άλλων τμημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, με τη συμμετοχή και ανιχνευτικών σκύλων της αστυνομικής δύναμης, για να εντοπιστούν τυχόν τεκμήρια που πιθανόν να σχετίζονται με την υπόθεση, χωρίς, ωστόσο, να εντοπιστεί οτιδήποτε».

Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ακόμη πως αναμένονται τα αποτελέσματα επιστημονικών και άλλων εξετάσεων.

Τα θύματα, ένας καθηγητής ιδιωτικού σχολείου και η σύζυγός του, η οποία εργαζόταν στην Κεντρική Τράπεζα Κύπρου, είχαν βρεθεί μέσα σε λίμνη αίματος στο υπνοδωμάτιό τους. `Οπως δήλωσε μετά τη διενέργεια της νεκροτομής επί των σορών τους, η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, ο θάνατός τους οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και προήλθε από αιμορραγικό σοκ, συνεπεία πολλαπλών θλαστικών τραυμάτων, από νύσσον και τέμνον όργανο.

Ο 15χρονος γιος της οικογένειας είχε αναφερθεί σε δύο κουκουλοφόρους, που εισήλθαν στην οικία και του είπαν ότι δεν θα του κάνουν κακό. ‘Όπως έγινε γνωστό, από τις έρευνες που έγιναν προέκυψε ότι δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης από οποιαδήποτε είσοδο στην οικία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network